• Kedvezménnyel
  • Újszülött
mumisuto LED Lámpát,Többcélú 2‑az‑1-8X-os Nagyító Állítható, Szabályozható Fény Nail Art Tattoo Tanulmány Varrás, valamint Kötés (Amerikai Csatlakozó)

mumisuto LED Lámpát,Többcélú 2‑az‑1-8X-os Nagyító Állítható, Szabályozható Fény Nail Art Tattoo Tanulmány Varrás, valamint

 
HUF 26921.70

Elérhetőség
Rendelhető

【Stabil Bázis】Ez a szoba magas fény jól esik a stabilitás, a magas-stabilitási alap is megakadályozhatja, felborulás, beleértve az időseket, gyerekeket, állatokat, valamint biztonságos a baba, vagy háziállat is használható bizalommal. 【Könnyen Telepíthető】Modern állólámpák nagyon könnyen összeszerelhető, tiszta belül 10 perc eszközök vagy bonyolult telepítés szükséges; a modern állólámpák nagyon kényelmes, praktikus, nagyon alkalmas a Karácsonyi dekoráció. 【Stílusos Design】LED állólámpa elfogadja klasszikus, egyszerű design, megfelelő elhelyezése mellett, kanapé, ágy, olvasás, szék vagy fotel.Ez is egy remek dekoráció a nappaliban, a hálóban, vagy az irodában, ami egy lenyűgöző megjelenés. 【A Tökéletes Ajándék】Ez az elegáns, állólámpa hoz egy modern, egyszerű megjelenés, hogy bármelyik szobát, pedig világít a sötét, unalmas területeken.Ez a tökéletes Karácsonyi ajándék díszítő nappali, hálószoba, iroda, óvodában a gyermekek a szobában. 【Gyönyörű, Modern Lámpa】állólámpák adhat egyfajta high-end, hogy bármilyen dekorációs stílus, különösen a modern, egyszerű, retro a középkorban, add elegancia, hogy otthon vagy az irodában, majd élvezze a barátaim, a családom.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval