• Kedvezménnyel
  • Újszülött
lenoup Bling Bling PU Bőr Bot mobiltelefon, Pénztárca,Csillogó mobiltelefon-Kártya Tartóját Telefon Zseb Hitelkártya, névjegykártya ID valamint a Billentyűk(Fekete)

lenoup Bling Bling PU Bőr Bot mobiltelefon, Pénztárca,Csillogó mobiltelefon-Kártya Tartóját Telefon Zseb Hitelkártya, névjegykártya

 
HUF 1011.15

Elérhetőség
Rendelhető

【Kártya tartó Vissza a Telefon】 : Szélesség : 2.51 hüvelyk/64mm.Illik leginkább 4.7 inch vagy a fenti mobil eszközök. 【Bling Bling Design】 : A kártya tulajdonosa készült minőségi, anti-slip pu bőr.Csillogó sejt hitelkártya birtokos bot megakadályozza, hogy a kártyák esik ki. 【Kényelmes, Könnyű】 : Csak elbírja a lényeget, mint az AZONOSÍTÓ, hitelkártya, készpénz, amikor kint vagy,nem kell egy terjedelmes pénztárcánkat. 【Tartsa a Kártyát Határozottan】 : Két kártya slot is tartja a hitelkártya, névjegykártya, valamint Id külön-külön, majd tartsa a kártyát határozottan esik ki. 【Kibír a Telefon Zseb】 : Erős ragasztó szalag hordozó tartani, telefon, pénztárca csatolt szilárdan a telefon.Megjegyzés : az Okos Telefonok Üveg vissza kell használni a megfelelő esetek elkerülése érdekében tapadási probléma.Használat Módja : 1. Törölje el a szennyeződés, por hátán a telefonok, majd szárítsa meg teljesen. 2. Húzza le a hátsó papír.Ne érintse meg a ragasztós felület által a kezét. 3. Kérjük erősítse meg, a helyzetben, hogy kibír a telefon kártya birtokosa, mint a ragasztó nem újrahasznosítható. 4. Nyomja meg a pad nehéz ellen a telefon 30 másodpercig.Kérjük, vegye figyelembe, hogy az erő, A ragasztó nem lesz hatékony után 15 perc, nem használja, vagy helyezze be a memóriakártyát a telefon kártya tartóját után dugd a telefont. 5. Vonatkozik ez a lapos suface.A ragasztó nem alkalmas a texturált /bőr/szilikon telefon esetében.A csomag tartalmazza : 1 a sim-kártya tartóját.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval