• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Abeike Köszönöm Címke, Matrica 1.5 Kerek, 500 Címkék per Roll, Születésnap, Esküvő, Ajándék, Menyasszonyi Arany Zuhany | Minta Áll, Négy Különböző Rózsa(Sárga Levelek)

Abeike Köszönöm Címke, Matrica 1.5 Kerek, 500 Címkék per Roll, Születésnap, Esküvő, Ajándék, Menyasszonyi Arany Zuhany | Minta

 
HUF 1077.30

Elérhetőség
Rendelhető

【GYÖNYÖRŰ & ELEGÁNS DESIGN】-Gyönyörű, köszönöm címke-címke, megjelenik egy elegáns font, a rose gold fólia.Ez elfog a fényt is, hogy az esküvő, party ajándék táskák, valamint kártya nézd meg jobban. 【MÉRET & MENNYISÉG】-Ezek a kerek köszönöm tekercs kiváló minőségű papír, alufólia betűkkel van nyomtatva.Könnyű betartani, akkor távolítsa el, de semmi nyomot a felületen. 【MAGAS MINŐSÉGŰ, ERŐS KÖTÉS】-ezek a szivárvány köszönöm matricák könnyen hámozni, vagy bottal, használjon kiváló minőségű ragasztók nem esik le könnyen.Csak lehámozni rólam a papírhenger, meg bottal, hogy a felszínen a csomag. 【MPRESS AZ ÜGYFELEK & széles KÖRBEN HASZNÁLT】-ezek a magas minőségű kerek arany fólia köszönöm matricák üzleti felhasználásra, nagyon alkalmas, hogy DIY ajándékok, díjak, megerősített ajándék csomagolás, dekorációs csomagolás, díszítés ajándék, csomagoló kis tárgyak, ajándéktárgyak, design kártyák, scrapbooks, mint ajándék csomagolás .Amikor az ügyfelek, hanem le lesz nyűgözve az ön által. 【TELJES körű SZOLGÁLTATÁST】 -, Ha bármilyen probléma van a termékkel, biztosítunk visszatérítési vagy csere szolgáltatás, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk. "Köszönöm" is nagy szerepet játszanak tartós kapcsolatok építése során.Használja a köszönöm matricák, hogy adjunk a személyes stílus a termékek, hidat építeni az ügyfelek számára, valamint vonzzák a vásárlók újra. ▶Ezek a "köszönöm" - matricák nagyon alkalmas a vállalkozások számára, bármilyen méretben. ▶Miért kell neked köszönöm matrica? 1. Pecsét a boríték : a, köszönöm címke hogy lezárja a borítékot szépen, egyszerűen. 2. Boutique csomagolás : Használja köszönöm címkék pecsét élelmiszer-csomagolás az online kiskereskedők, kis üzletek, ajándékbolt, stb.A termékek teljes a szerelem. 4. Doboz dekoráció : egy köszönöm matrica ajándék dobozban, vagy üzleti mail.Minden egyedi köszönöm matrica csomag alaposan ellenőrizték, hogy zárja ki a minőségi problémák Vásárolni, mi köszönjük, matricák most, hogy adjunk fényű, hogy az üzlet virágzik az üzlet!.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval