• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Végső Planny Pack - Flora. Tervező Tartozék Tok. Belső Zsebek Bővített Fém Cipzár. Gumiszalag, hogy Biztonságos Körül Tervező vagy Notebook. Vegán Bőr Szervező Esetben Erin Condren.

Végső Planny Pack - Flora. Tervező Tartozék Tok. Belső Zsebek Bővített Fém Cipzár. Gumiszalag, hogy Biztonságos Körül Tervező

 
HUF 2968.65

Elérhetőség
Rendelhető

VÉGSŐ TERVEZŐ TARTOZÉK : Erin Condren tervező Planny Csomag, mint egy övtáska a tervező!Most, mely kényelmes belső zsebébe, s egy hosszú cipzár, hogy segítsen megszervezni, valamint tartalmaz még a tervezés lényeges.LETISZTULT DESIGN : Jellemzők az aláírás Erin Condren virágos Flóra külső, bélelt belső.Ez a tökéletes módja annak, hogy tartsa az összes holmiját, egy helyen.LUXUS ANYAG : Luxus, vegán bőr anyag segít ellenállni minden nap kopás.Számíthatsz a Planny Pack, hogy megvédje a díjazott tervező vagy notebook.KÉNYELMES, BIZTONSÁGOS, Beleértve azt is, tartós, rugalmas pánt kiegészítené a Planny Pack, hogy a tervező, vagy a notebook, akkor a Planny Pack mindenhol, kényelmes, stílusosan!.GYÖNYÖRŰ DESIGN : Jellemzők egy sima kiterjesztett cipzár bezárása a tervező csillag fület, majd egy szépen sorakoznak benne.Minden összetevők magas minőség, amely a múlt.A napi, heti, illetve havi, hogy a tervezők petite cél, hogy a tervezők, még a spanyol tervezők, van valami mindenki számára & minden stílusban.Fedezze fel a legjobb szervezeti essentials a tanárok, diákok, fiatalok, gyerekek, sőt még többet is.Áramvonalas irodaszer, notebook, tervezők, valamint több, a stílusos, minimalista.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval