• Kedvezménnyel
  • Újszülött
ZLZNX Multifunkcionális Gravitáció Masszázs Székek, Ergonomikus Elektromos Masszázs Fotel, Bluetooth Hangszóró, Beépített Derék, majd Vissza Fűtés, Használja a Hálószoba Tanulmány,Barna

ZLZNX Multifunkcionális Gravitáció Masszázs Székek, Ergonomikus Elektromos Masszázs Fotel, Bluetooth Hangszóró, Beépített Derék,

 
HUF 5670.00

Elérhetőség
Rendelhető

1. Nyugtató Masszázs Fotel : A masszázs szék beépített derék melegítő, gyorsan felmelegíti az egész testet ellazítja az izmokat, miközben melegíti a testet.Megfelelő hőmérséklet fokozza a masszázs hatása van, elősegíti a vérkeringést, enyhíti az izom fájdalom.Ettől nagyon kényelmes, enyhíti a fáradtság, a nap. 2. Nyugtató Masszázs Szék : A masszázs szék beépített derék melegítő, Egy nagy területen üröm meleg borogatást a derék gyorsan felmelegíti az egész testet ellazítja az izmokat, miközben melegíti a testet.Megfelelő hőmérséklet fokozza a masszázs hatása van, elősegíti a vérkeringést, enyhíti az izom fájdalom.Ettől nagyon kényelmes, enyhíti a fáradtság, a nap. 3. Zéró Gravitáció Masszázs Szék : Szimulálni a nulla gravitáció szög a tér, a szív alacsonyabb, mint a lábak, ami illik a görbe pedig a test egyenletesen hangsúlyozta, csökkentve a nyomást a gerinc, ízületek, amely lehetővé teszi, hogy pihenjen az egész testével.Hagyd, hogy kényelmesen aludni a zéró-gravitációs tér kapszula. 4. Humanizált, Majd a Bluetooth Design : A masszázs szék van egy behúzható a zsámoly, s a gördülő kerék alján a szék, így könnyen mozgassa körbe a szobában.Bluetooth audio kapcsolat funkció, élvezheti a zenét, miközben masszázs. 5. Használata egyszerű : Integrált design, ez az elektromos masszázs fotel hordozható teljes test.Nem kell unalmas, telepítés, akkor használja ki a dobozt, időt takarít meg, az erőfeszítés.Ez lehet helyezni egy irodába, nappaliba, hálószobába, vagy egy nyilvános területen beltéri Masszázs.Specifikáció : Termék neve : Luxus masszázs chair Material : PUController : LCD touch screen Rated feszültség : 220 VRated teljesítmény : 90 WWeight : 70kg Description : 1. Hi-fi, Bluetooth zene, masszázs, miközben zenét hallgat, gyorsan be az állam a kikapcsolódást az egész testet, a masszázs hatása jobb.2. High-end légköri alakú design : alkalmas a különböző dekorációs stílus dolgozószoba, hálószoba, nappali, lehet sokoldalú.3. Illik a görbe : 360° masszázs fejét egy okos libikóka design, nem számít, hogy kövér vagy sovány, automatikusan illeszkedik a hátsó.4. A masszázs szék szervesen alakult ingyenes telepítés, búcsú a telepítési problémák, használják ki a dobozból.5. Kényelmes roller : könnyen mozgatható, munkaerő-megtakarítás, valamint könnyű mozgatni, a hölgyek is könnyedén tolja, miközben védi a padlót a karcolásoktól.Tilos Az Emberek : 1. Azok, akik orvosi elektronikus eszközök beültetett szervek.2. Azok, akik csak befejezte a műveletet, majd a seb nem gyógyult meg.3. Azok, akik terhesek vagy röviddel a szülés után, illetve a menstruáció alatt.4. Azok, akik a rosszindulatú daganatok, magas vérnyomás, súlyos szívbetegség.5. Gerinc megbetegedések, a gerinc törés, valamint izom törzsek, vagy eltörik által okozott balesetek.Csomag Tartalmazza : 1 × Luxus Masszázs Chair1 × Felhasználó Manual1 × Csomagolás Doboz.


A specifikáció

Product name:
Luxury massage chair
Material:
PU
Controller:
LCD touch screen
Rated voltage:
220V
Rated power:
90W
Weight:
70kg
Description:
1. HIFI Bluetooth music, massage while listening to music, quickly enter the state of relaxation of the whole body, the massage effect is better. :
2. High-end atmospheric shape design:
suitable for a variety of decoration styles study, bedroom, living room can be versatile.
3. Fit the curve:
360° massage head with a smart seesaw design, no matter fat or thin, it can automatically fit the back.
4. The massage chair is integrally formed and free of installation, farewell to installation troubles, and can be used out of the box. :
5. Convenient roller:
easy to move, labor-saving and easy to move, ladies can also easily push, while protecting the floor from scratches.
Prohibited People:
1. Those who have medical electronic devices implanted in their bodies. :
2. Those who have just completed the operation and the wound has not healed yet. :
3. Those who are pregnant or shortly after childbirth and during menstruation. :
4. Those suffering from malignant tumors, hypertension, and severe heart disease. :
5. Spine diseases, spinal fractures and muscle strains or breaks caused by accidents. :
Package Include:
1 × Luxury Massage Chair :
1 × User Manual :
1 × Packing Box :

Vásárláskor megadott áruval