• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Motoros Gázt Kormány Zár SHUEL Robogó Kormány Biztonsági Zár, nagy teherbírású Anti-Theft Hordozható Zár Motorkerékpár, QUAD, Dirt Bike-kal (Kék)

Motoros Gázt Kormány Zár SHUEL Robogó Kormány Biztonsági Zár, nagy teherbírású Anti-Theft Hordozható Zár Motorkerékpár, QUAD,

 
HUF 3238.65

Elérhetőség
Rendelhető

️【Könnyű bezárni】- Így könnyen, gyorsan lezárni a kerékpár minden alkalommal, mindössze 5 másodperc, hogy illeszkedjen.Helyezze a zárat át a gázt markolat, a fék kar, közel a testet, majd nyomja meg a zárat.Nem kulcs szükséges, hogy a készülék lezárása. ️【Gumi Betétek】- Jön-val 3 különböző méretű gumi betétek, hogy felcserélhetők, hogy segítsek elhelyezni bármilyen kormány markolat között 1.3-1.5 cm/0.51-0.59-ben.Alkalmas, mint egy gyorsan telepített, könnyű lopásgátló zárat a robogó, moped, motorkerékpár, vagy dirt bike. ️【Acél Rudak】- Funkciók 4 megerősített acél rudak a további védelem érdekében az üveg tele poliamid test, amely rendkívül erős.Ez a zár van egy központosító pin-kódot, amely lezárja a zsanér pin helyen, megállás potenciális tolvajok megérinti a zsanér. ️【Világos Színű Zár】- Csökkenti az esélye, hogy a kerékpár, hogy megcélozni.Ezek az anti tolvaj világos színű zárak jár, mint egy nagy, látható, elrettentő potenciális theives keres egy könnyű célpont.A zár jól látható, mivel ez teljes egészében a kormány. ️【Biztonságos Abszolút Bizalom】- Az egyedi design zár mechanizmus, nem tudja, hogy a standard zár készlet.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval