• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Dekorációs Kellékek Borító Sapka Esetben Kompatibilisek a Mini Cooper R59 Roadster 2006-2014 (Fekete Színű, Központ Ventilátor Rács)

Dekorációs Kellékek Borító Sapka Esetben Kompatibilisek a Mini Cooper R59 Roadster 2006-2014 (Fekete Színű, Központ Ventilátor

 
HUF 5398.65

Elérhetőség
Rendelhető

Kompatibilis Mini Cooper R59 Roadster 2006-2014.Divatos, szép, a különböző színek közül lehet választani, ez lesz egy gyönyörű dekoráció a kocsit.Készült kiváló minőségű polikarbonát, vékony, könnyű, tartós, UV-álló.A kiváló minőségű befejezni nem fog a rozsda, chip vagy repedés normál körülmények között.Célja a közvetlen telepítés, Korszerűsített nem-jelölés ragasztó, ragasztás helyzetben, több nem fér.Még akkor is, ha nincs tapasztalatod, nem gond.Csak töröld le a kiálló helyzetben, tiszta, tépje le a kétoldalas ragasztó védőfóliát, tartani a pozícióját.Csiszolt, sima, nem károsítja az eredeti.Hatékonyan védi az autót a karcolások, karcolások, árnyék, valamint csökkenti a tükörképe, erős fény, a meleg időjárás.Ez a termék nem tartalmazza a telepítés része az autó, ez egy dekoratív fedelét.Részlet Felszerelés Információkat, valamint Több Modell kérjük, olvassa el a termék leírását, valamint képet.Kérjük, olvassa el, majd nézd meg a részletek oldalt alul, gondosan ellenőrizze a jármű modell.Kompatibilis Mini Cooper R59 Roadster 2006-2014 1.Készült kiváló minőségű Automatikus minőségű ABS műanyag.Garantált, minőségi kivitelben, nem rozsdásodik, chip, vagy szünet normális körülmények között.Divatos, szép, a különböző színek közül lehet választani, ez lesz egy gyönyörű dekoráció a kocsit. 2.Csiszolt, sima, nem károsítja az eredeti.Hatékonyan védi az autót a karcolások, karcolások, árnyék, valamint csökkenti a tükörképe, erős fény, a meleg időjárás. 3.Nincs vágás, vagy fúrás szükséges, Gyere kétoldalas szalag a hátsó.Még akkor is, ha nincs tapasztalatod, nem gond.Csak töröld le a kiálló helyzetben, tiszta, tépje le a kétoldalas ragasztó védőfóliát, tartani a pozícióját.Fontos figyelmeztetés vásárlás előtt : https : 1.Nem Tartalmazza a Bázis. 2.Csak a fenti csomag tartalma, egyéb termékek nem szerepelnek.Megjegyzés : a fényviszonyok, valamint a különböző kijelzők lehet, mert a színe a elemet a kép egy kicsit más, mint a valóság.A mérés megengedett hiba +/- 1-3mm. 3.Minden sapka vadonatúj, kivehető fóliát.Kérem tépje le a védőfóliát a termékek telepítése után. 4.Ha kell, más szokások, a lehetőség nem érhető el, kérem, hagyjon üzenetet a számunkra. 5.Erősítse meg az év modelljének a kocsit, ha alkalmas a elemet. 6.Erősítse meg az eredeti oldalon, fény, méretét, alakját. 7.Ha nem biztos benne, hogy az időjárás is alkalmas az autó, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval