• Kedvezménnyel
  • Újszülött
DOITOOL 5DB Felmosó Seprű Tartót a Falra Szerelt Garázs Seprű Rack Kerti Eszköz Szervező a Rake, vagy Felmosó nyele Raktár, Garázs (Narancssárga)

DOITOOL 5DB Felmosó Seprű Tartót a Falra Szerelt Garázs Seprű Rack Kerti Eszköz Szervező a Rake, vagy Felmosó nyele Raktár,

 
HUF 3643.65

Elérhetőség
Rendelhető

Ezek a horgok nagy a kezében seprűt, lapátot, eszközök, sporteszközök vagy más nehéz vagy terjedelmes tárgyak.Soha nem kell aggódnia a szerszámok tartozó újra!.Ez egy tökéletes megoldás, hogy segítsen használja a függőleges tároló hatékonyabban, mindent megszervezni, majd megtudja, mi kell egy pillanat alatt.Ez a tétel egy vastag lógó horog, nagy teherbírás, erdeifenyő fém anyag.Készült nagy teherbírású fém anyag, a tároló horgok nyugodtan várj nehéz dolog.Ezt a nagy teherbírású garázs horgok nagy tároló horog biztosítja a leghatékonyabb tér kezelése a garázsban.Leírás Ez a tétel egy lógó horog, nagy teherbírás, erdeifenyő fém anyag, tartós, praktikus a hosszú távú használatra.Ez kényelmes tárolására más elemek, például gyakorlat, táskák, tömlő, stb.Tökéletes szervezése, a heavy tools a garázs, kert, műhely, pince, vagy raktár.Jellemzői : - Anyaga : Fém - Mérete : 13. 00 X7. 00 X0. 50cm/ 5. 11 X2. 75 X0. 20in - Készült, nagy teherbírású fém anyag, a tároló horgok nyugodtan várj nehéz dolog. - Ez a tétel egy vastag lógó horog, nagy teherbírás, erdeifenyő fém anyag.- Ezt a nagy teherbírású garázs horgok nagy tároló horog biztosítja a leghatékonyabb tér kezelése a garázsban. - Ezek a horgok nagy a kezében seprűt, lapátot, eszközök, sporteszközök vagy más nehéz vagy terjedelmes tárgyak.Soha nem kell aggódnia a szerszámok tartozó újra!- Ez egy tökéletes megoldás, hogy segítsen használja a függőleges tároló hatékonyabban, mindent megszervezni, majd megtudja, mi kell egy pillantással.- Szín : Narancs.- Méret : 13 X7cm.Csomag, Beleértve 5 x Felmosó Seprű Tartót a Falra Szerelt Garázs Seprű Rack Kerti Eszköz Szervező a Rake, vagy Felmosó nyele Raktár, Garázs ( Narancs ).


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval