• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Pneumatikus Vibrátor, Alacsony Zajszint Standard Szálak Stabil Turbina Vibrátor az Üzemi Berendezések, Mint Például a Siló Rezgő Platform Szűrő Képernyőn, Szállítószalag(GT10)

Pneumatikus Vibrátor, Alacsony Zajszint Standard Szálak Stabil Turbina Vibrátor az Üzemi Berendezések, Mint Például a Siló

 
HUF 4183.65

Elérhetőség
Rendelhető

szabvány : Van szabvány szálak biztosítják, fényes kipufogó funkció, valamint megfelelnek a nemzetközi zaj rendeletek.alkalmazás : Alkalmas üzemi berendezések, mint például a siló, rezgő platform, szűrő képernyőn, szállítószalag, stb.Stabil működés : Speciális, nagy teljesítményű zsír biztosítja a hosszú élettartamot, a működés stabil, csendes.használata : a szerkezet A pneumatikus turbina vibrátor kicsi, kompakt, majd a rezgés frekvenciája lehet vezérelni, szabályozni az áramlás.A belső, mind a külső gyűrű a csapágy jól tervezett, de t Easy kell használni : ő csapágy könnyen eltávolítható anélkül, hogy speciális eszközök használata.Szolgáltatás : 1. Speciális nagy teljesítményű zsír biztosítja a hosszú élettartamot, a működés stabil, csendes.2. A belső, mind a külső gyűrű a csapágy jól tervezett, a szem könnyen eltávolítható anélkül, hogy speciális eszközök használata.3. Vannak szabvány szálak biztosítják, fényes kipufogó funkció, valamint megfelelnek a nemzetközi zaj rendeletek.4. A szerkezet a pneumatikus turbina vibrátor kicsi, kompakt, majd a rezgés frekvenciája lehet vezérelni, szabályozni az áramlás.5. Alkalmas üzemi berendezések, mint például a siló, rezgő platform, szűrő képernyőn, szállítószalag, stb.Specifikáció : Elem Típus : Pneumatikus Vibrator Material : Alumínium alloy Thread tulajdonságok : 1/8in(GT8/10), 1/4(GT13) Nyomás Tartomány : 0.2-0.6 Mpa Temperature Tartomány : -5-60℃Rezgés Teljesítmény Tartomány : 130-11150 NPurpose : Hagyja, hogy a tömörített, lépjen kapcsolatba az erő felszínre a metal gear több, egyenletesen elosztva, úgy, hogy a vibrátor rakomány külpontos forog jobb, majd a rezgés erősebb.Vonatkozó Forgatókönyvek : Kirakodás ládákat, rezgő platformok, szűrő képernyők, szállítószalag, stb.A csomag Lista : 1 x Pneumatikus Vibrátor.


A specifikáció

Item Type:
Pneumatic Vibrator
Material:
Aluminum alloy
Thread Specification:
1/8in(GT8/10), 1/4in(GT13)
Pressure Range:
0.2-0.6Mpa
Temperature Range:
-5-60℃
Vibration Power Range:
130-11150N
Purpose:
Let the compressed contact the force surface of the metal gear more evenly, so that the vibrator eccentrically rotates better and the vibration is stronger.
Applicable Scenarios:
Unloading bins, vibrating platforms, filter screens, conveyor belts, etc.
Package List:
1 x Pneumatic Vibrator :

Vásárláskor megadott áruval