• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Ragyog Esélyt V stern Gradiens Szivárvány Fogantyú Kolinsky Szőr Akril Ecset műköröm Divat Ezüst Réz Foglalat Mérete 2,4,6,8,10,12,14 (#02)

Ragyog Esélyt V stern Gradiens Szivárvány Fogantyú Kolinsky Szőr Akril Ecset műköröm Divat Ezüst Réz Foglalat Mérete 2,4,6,8,10,12,14

 
HUF 808.65

Elérhetőség
Rendelhető

▲▲100% Kolinsky Szőr Ecset Akril Köröm Nagy Kerek Kefe Fej, Mécsesek, hogy egy Jó Pont Jellemzők Nagy Hasa Képes Merész Mozdulatokkal hogy Nagy Területekre Jó Pont Lehetővé teszi, hogy Pontos Vonalak, valamint a Részletek Megfelelő Szakmai Szalon Használata, vagy Személyes Használatra. ▲▲Egy Különleges megoldást alkalmazták az ecset.Kérjük, tiszta a kefe Kefe Tisztító felhasználás előtt.Ecset Érdekel, & Tippek : Megfelelő használat, együtt megfelelő ápolás, tisztítás biztosítja a kefék hosszabb élet. ▲▲A megfelelő módszer segítségével akril ecset : alkalmazása után a köröm : győződjön meg róla, hogy tiszta a kefe kefe tisztító/folyékony monomer megakadályozza az akril por a kefét becsomósodik.Vagy az lesz nehéz, hogy tiszta, mert akril por gyorsan megszilárdul rövid idő alatt. ▲▲Finom ecset -, hogy az igazi művészet Akril kezelni, aceton-rezisztens.Ez a kefe kör, amely a csavart az alapja az ecsetet, ami egy laposabb has, miközben egy kúpos pont, precíz irányítást. ▲▲Mindig tiszta, jó minőségű ecsettel alaposan után minden feldolgozó foglalkozást kefe tisztító vagy folyékony monomer NE HASZNÁLJON ACETONT, mert az Aceton, majd távolítsa el a fényt a sörtéjű, hogy akril közönséges építmény maradványa.Távolítsa el annyi nedvességet, mint lehetséges, papírtörlővel, majd átalakítja tárolás előtt.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval