• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Óvoda Szoba Fal Matrica Aranyos Dinoszaurusz Rakéta világűrben Fal Dekor Matrica Űrhajó Csillagászat Matrica Gyerekeknek Szoba Fiúk Hálószoba Falfestmény TM-48-as (Kék)

Óvoda Szoba Fal Matrica Aranyos Dinoszaurusz Rakéta világűrben Fal Dekor Matrica Űrhajó Csillagászat Matrica Gyerekeknek Szoba

 
HUF 1876.50

Elérhetőség
Rendelhető

* Arról, Méret : A Lap mérete 60x40cm kap , akkor a DIY Illessze , A KÉSZ mérete attól függ, hogy ribanc, hogy dugja fel !. * A kép nem tükrözik a valódi méret.Digitális példa mutatja a célra.Ahhoz, hogy a matrica fér meg a space 100% - ig meg kell mérni a helyet. *Használjuk magas minőségű, matt vinyl, hogy úgy néz ki, mint a festék, ha alkalmazott a falra, s nem mérgező , a környezet védelme. *A Fali Matrica alkalmazható bármilyen sima felületre, mint például a fal,üveg ajtó, ablak, ablak, ez a matrica megfeleljen a Gyerekek ,Tizenévesek fiúk , Tini lányok ,hálószoba. *A Vinil-könnyen cserélhető azonban NEM újrahasznosítható.Tehát, Ha kibír készítsen minden eszközt el legnagyobb betegek , ha a nagy tétel lehet, hogy két ember kell segítség!A matricák : 1.Fali Matrica Is tudom, fali dekoráció , fali matrica , fal tetoválás ,egy Egészséges gazdaság díszítés módja annak, hogy a haza ,ha nem tetszik, el lehet távolítani bármikor venni egy új , a fal dekor matrica nagyon öltöny, babys ,a gyerekek , a tini fiúk , tini lányok , az óvodában a felnőttek , tudjuk, hálószoba decor matrica , nappali dekor matrica , iroda dekoráció matrica ,konyha dekor matrica, valamint a gyerekek matricák , bármilyen típusú fali dekor megtalálható üzletünkben ! 2. A matricák meghalni cut - nem nyomtatott, tehát nem tartalmazzák a háttér (világos vagy más módon).A fal-vagy felszíni alkalmazza a matrica, hogy lesz a háttérben. 3. A kép lehet, hogy nem tükrözik a valódi méret.Digitális példa mutatja a célra.Ahhoz, hogy a matrica fér meg a space 100% - ig meg kell mérni a tér 4. Használjuk magas minőségű, matt vinyl, hogy úgy néz ki, mint a festék, ha alkalmazott a falra, s nem mérgező , a környezet védelme. 5. A matricák fogja tartani, hogy szinte bármilyen sima felületre, mint a fal , üveg , műanyag , fa, stb, enyhén texturált falak. 6. Fal Vinyl Matricák könnyen cserélhető azonban NEM újrahasznosítható. 7. Matrica szín kissé eltérhet a színek, a számítógép képernyőjén.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval