• Kedvezménnyel
  • Újszülött
ZI XIN Kék Virág Fal Matrica Rózsaszín Virágok Fali Matrica Vinil Meghámozzuk, majd Bottal Fali Dekoráció Gyönyörű Nappali, Hálószoba ( 2-es Méretű Lap 11.8 x 35,4 hüvelyk)

ZI XIN Kék Virág Fal Matrica Rózsaszín Virágok Fali Matrica Vinil Meghámozzuk, majd Bottal Fali Dekoráció Gyönyörű Nappali,

 
HUF 1078.65

Elérhetőség
Rendelhető

★【MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAG】- Készült környezetbarát vinil, festékek, valamint ragasztó, amely nem mérgező, illetve szag ingyenes, miközben a család messze vegyi anyagok kárt. ★【DESIGN 】- Ez a fal matrica néz ki, mint egy festék festés, teljes művészet.Egy gyönyörű wall art fali matrica otthoni vagy irodai ad a szobában egy frissítő nézd, hozzon létre egy varázslatos hangulata. ★【HASZNÁLJA】- lehet ragad bármilyen sima felületek, falak, bútorok, csempék, tükrök, ablakok, Tanulmány, Szoba,Iroda, Étkező, Fürdőszoba, Hálószoba, anélkül, hogy elhagyná kárt, vagy maradék. ★【 MÉRET】- Kék Virág Fal Matrica mérete : 2 Lap 11.8 x 35,4 cm (2 Lap 30cm*90cm), Kérem maradjon a fal tiszta, száraz, nem örökölt por, mielőtt berakod a falon. ✈ ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS, - Ha nem elégedett a fali matricák , kérjük, írjon nekünk, válaszolunk segíthet önnek megoldani a problémát, az első alkalommal. * Törölje meg, majd száraz a felület beillesztés, válassza ki a matricák akarsz, majd helyezze őket a falra. *Peel matrica el készít fel, a megtisztított felületre. * Nyomja meg a kezével lassan fentről lefelé, Ismételje meg, amíg minden matricák vannak. * Ha aggódsz a matricák jön le, Fogd a hajszárító 6-8"távol a matrica szeretné eltávolítani. * A hajszárító állítani, hogy az alacsony beállítás, a hő a matrica 10 másodpercig. * , Majd nyomja meg finoman a hitelkártya . * A matricák előre ki van vágva, csak pár perc kell alkalmazni bármilyen felületen . *Matrica Kivehető, de nem Újrahasznosítható.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval