• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Double Take Ajándékok 12 Darab Golf Ajándék Szett: 3 az 1-ben Vésett Lyuk-Javító Eszköz, Egyedi Golyók, Labda Marker, Logo póló, majd Üdvözlő Kártya Tartalmazza!

Double Take Ajándékok 12 Darab Golf Ajándék Szett: 3 az 1-ben Vésett Lyuk-Javító Eszköz, Egyedi Golyók, Labda Marker, Logo

 
HUF 2592.00

Elérhetőség
Rendelhető

3 az 1-ben Található Eszköz : Gunmetal szürke, hematit matt, majd a klub-groove tisztább.Cserélhető mágneses fekete polírozott labdát jelölő, gravírozott logó. 3 Márkás Wilson golf golyó a logó. 6 Egyedi fa tees csésze nyomtatott logó.Ajándék doboz.BÓNUSZ üdvözlőlap/Borítékot.Ha keresed a tökéletes golf ajándék szett Apa, ne keressen tovább!A 12 darabos készlet tartalmazza az egyéni APA logó az összes felsorolt termékek..mindenki!Beleértve a díszdobozban, valamint egyéni üdvözlő kártya.Ezek a hajó minden elem a díszdobozban a képen a kártya belül.A mellékelt golyó Wilson márkás áll a kurzus.Tökéletes apák Napja, ünnepi, vagy születésnapi ajándék használni, mint egy különleges "üzembe labda", hogy elkerüljék azokat a víz veszélyek. : ).


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval