• Kedvezménnyel
  • Újszülött
haoyunlai Elektromos Kutya Kiképző Nyakörv Pet Távirányító Vízálló Újratölthető Sokk Vibrációs Hang 998DR-1, hogy Ne veszítsd el (Plug Típus : US Plug)

haoyunlai Elektromos Kutya Kiképző Nyakörv Pet Távirányító Vízálló Újratölthető Sokk Vibrációs Hang 998DR-1, hogy Ne veszítsd

 
HUF 9153.00

Elérhetőség
Rendelhető

Állítható szint : A rezgés, illetve sokk szintek között állítható 0-100. 4 képzési módok : rezgés, sokk, csengő fény.Távirányító : A távoli távolság 300 m (nem zavaró).A kék háttérvilágítású képernyő : éjjel is használhatók.Újratölthető lítium akkumulátorok gallér vevők, mind a távoli adók hosszú távú töltés képességeit.Állítható nyakörv mérete : maximális állítható hossza 50cm, alkalmas a kutyák minden méretben.Leírás : 1. Petrainer PET998 DR-1 ideális beléptető rendszer, akik nem a kutyát kiképző nyakörv tapasztalat.2. Tartományon belül a 330 métert (300 méter), biztosak lehetnek benne, hogy a gallér fog állni, bent, az udvarban, majd séta a parkban képzés.specifikáció : Modell : 998 DR-1 Plug : az EU / usa / UK / AU (opcionális) Tartomány : 300 meters Collar méret : 15cm, hogy 50cm hosszú, befogadóképessége kicsi, közepes vagy nagy kutyák 5kg, hogy 50kgpackage : 1 x transmitter1 x vevő collar1 x állítható nyakörv strap1 x töltő cable1 x charger1 x teszt bulb2 x kapcsolatba group1 x angol nyelvű felhasználói manual Note : Megszünteti a rossz viselkedés, vagy egyszerre tanítani egy engedelmeskedni.Ha a vonat túl gyorsan, a pet-zavartság, illetve taszította-használata Előtt áramütés a kisállat, akkor rezeg a pet első-Figyeljük a kutya reakcióját, valamint biztosítja, hogy a képzés intenzitása nem túl magas-Ellenőrizze, hogy az érintkező terület, napi kiütések vagy sebek-Ha találsz egy kiütés, vagy fáj, ne használja tovább a gallér, amíg a bőr gyógyít.


A specifikáció

Model:
998DR-1
Plug:
EU / US / UK / AU (optional)
Range:
300 meters
Collar size:
15cm to 50cm long, can accommodate small, medium and large dogs from 5kg to 50kg
package:
1 x transmitter :
1 x receiver collar :
1 x adjustable collar strap :
1 x charger cable :
1 x charger :
1 x test bulb :
2 x contact group :
1 x English user manual :
Eliminate bad behaviors one at a time or teach one to obey orders. If you train too quickly, your pet may become confused and repelled :
-Before using electric shocks on your pet, you should vibrate your pet first :
-Observe the dog's reaction and ensure that the training intensity is not too high :
-Check the contact area daily for rashes or sores :
-If you find a rash or sore, stop using the collar until the skin heals. :

Vásárláskor megadott áruval