• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Árnyék Narancs Okos, Gyors Tűz Egyéni Átírt Vezérlő Xbox S Mod, FPS Játékokat stb. Ellenőrzés, Egyszerűen Állítsa be A modok keresztül A Telefon!

Árnyék Narancs Okos, Gyors Tűz Egyéni Átírt Vezérlő Xbox S Mod, FPS Játékokat stb. Ellenőrzés, Egyszerűen Állítsa be A modok

 
HUF 20243.25

Elérhetőség
Rendelhető

* Modded Zone bemutatkozik a legfejlettebb Egyéni Xbox Egy Átírt Irányítók a piacon.Ellenőrzése, beállítása, add modok keresztül egy MZ TITÁN APP. 100% EREDETI XBOX KONTROLLER.Használjuk csak eredeti vezérlőt építeni a átírt irányítók. * A TETEJÉN A JÁTÉK.Használja a kombinált hatáskörét az MZ Titán chip, valamint az app, hogy a kezét a legújabb tech — egy teljes mértékben állítható módosított vezérlő lehet átprogramozni lesz kizárólag telefonon.Egyszerűen csak vásárolni Átírt Zóna vezérlő Titán chip, töltse le az alkalmazást, csatlakoztassa a telefon Bluetooth-on keresztül, valamint így van, végtelen lehetőség közül választhat úgy tervezték, hogy segítsen önnek a csúcsteljesítmény.Milyen egyszerű ez? * A múltban, ha akarta állítani modok meg kellett tartani, de EMLÉKSZEM, hogy egy gomb kombináció, várjon, amíg a Led-ek pislogott, majd pár percig, hogy állítsa be az egyes mod.De az MZ Titán?Lehet, hogy azok a kiigazítások magad, amikor akarod — csak néhány gyors csapok a telefon segítségével az app!Ez azt jelenti, hogy mindig a legjobb funkció nem számít, milyen játékot játszik — még akkor is, ha több különböző azok mind ugyanazon a napon. * VEZÉRLŐ JÖN FPS MOD PACK.FIRST PERSON SHOOTER CSOMAG TARTALMAZZA : [RAPID FIRE], [BURST FIRE], [CSÍPŐRE TETT KÉZZEL], [DROP SHOT], [JUMP SHOT], [AUTO HATÁLYA], [QUICK SCOPE], [AUTO HOLD LEVEGŐT], [AUTO SPRINT].Ezek a készletek nem kőbe vésve.Ne feledd, ez egy teljesen testreszabható vezérlő!Ez azt jelenti, hogy a Mod Piacon is, ahol majd a keresés további mod csomagok előnye, hogy vásárolni hozzá, hogy a profilokat, így válthat a funkció pár érintéssel, a telefon képernyőjén. * 100% ÉSZREVEHETETLEN, 1 ÉV GARANCIA A MOD CHIP.A csomag tartalmazza : Egyedi festett eredeti átírt vezérlő, átírt vezérlő utasítás.Megjegyzés : a vezérlő nem jön kábel-vagy bármilyen egyéb kiegészítők.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval