• Kedvezménnyel
  • Újszülött
XIAOMIN Alumínium Hűtő Állvány Laptop, Alkalmas a Mac Levegő, Mac Pro, iPad, Egyéb 11-17 hüvelykes Laptopok Tartós (Szín)

XIAOMIN Alumínium Hűtő Állvány Laptop, Alkalmas a Mac Levegő, Mac Pro, iPad, Egyéb 11-17 hüvelykes Laptopok Tartós (Szín)

 
HUF 8364.60

Elérhetőség
Rendelhető

Alumínium anyag,vonzó, tartós.Multi-funkcionális,biztosítják a különböző támogatási állapota laptop.Emeli a laptop, hogy jobban összehangolja a kijelző, vagy az i Mac, dual-screen termelékenység.Ferde design létrehoz egy kényelmes pozíciót ereit gépelés közben.A magas design stand javítja a légáramlást körül a notebook a jobb hűtés, jobb hőleadás pedig csendesebb teljesítmény.Csúszásmentes padding tetején a platform biztonságosan tartja a laptop.Az alján az állvány is párnázott, hogy megakadályozzák, hogy csúszik vakarja az asztalra.Növelése, a dönthető a laptop elősegíti a jobb ergonómia, valamint csökkenti a nyaki fájdalom, hátfájás, valamint a szem megerőltetése.Kábel menedzsment segít megőrizni kábelek tiszta, rendezett. 1. Alumínium anyag,vonzó, tartós. 2. Multi-funkcionális,biztosítják a különböző támogatási állapota laptop. 3. Emeli a laptop, hogy jobban összehangolja a kijelző, vagy az i Mac, dual-screen termelékenység.Ferde design létrehoz egy kényelmes pozíciót ereit gépelés közben.4. A magas design stand javítja a légáramlást körül a notebook a jobb hűtés, jobb hőleadás pedig csendesebb teljesítmény.5. Csúszásmentes padding tetején a platform biztonságosan tartja a laptop.Az alján az állvány is párnázott, hogy megakadályozzák, hogy csúszik vakarja az asztalra.6. Növelése, a dönthető a laptop elősegíti a jobb ergonómia, valamint csökkenti a nyaki fájdalom, hátfájás, valamint a szem megerőltetése.Kábel menedzsment segít megőrizni kábelek tiszta, rendezett.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval