• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Üvegházhatású Micro Csepegtető Öntözés Kerti Öntözés Könyök Csepegtető Öntözés Nyíl Micro Csepegtető Öntözés 3mm Felület Dripper víztakarékos Íves Nyíl Dripper 10db (Szín : Kék)

Üvegházhatású Micro Csepegtető Öntözés Kerti Öntözés Könyök Csepegtető Öntözés Nyíl Micro Csepegtető Öntözés 3mm Felület Dripper

 
HUF 2631.15

Elérhetőség
Rendelhető

A növény csepegtető öntözőrendszer akár 70% - a víz.A precíziós öntözőrendszer lassan, pontosan biztosítja a megfelelő mennyiségű víz, ahol a növény gyökér zóna szüksége van rá. 1. A csökkenő nyíl az ebben a bekezdésben van egy hosszú áramlási út pedig egy nyíl kezelni szerkezet. 2. Hatékony nyomást, pontos, még csöpög. 3. A beszivárgás, az öntözés, a víz injekció mentén a dugattyú rudat, hogy elkerüljék a talaj erózió, vagy mátrix erózió. 4. Együtt használják nyomás kompenzáció dripper, hogy stabilizálja az áramlás.Ez alkalmas a porlasztás, gyep öntözés, terasz, tető hűtés, a mezőgazdaság, a zöldségek, üvegházak, virágágyások, uszoda, stb.1. A csökkenő nyíl az ebben a bekezdésben van egy hosszú áramlási út pedig egy nyíl kezelni szerkezet.2. Hatékony nyomást, pontos, még csöpög.3. A beszivárgás, az öntözés, a víz injekció mentén a dugattyú rudat, hogy elkerüljék a talaj erózió, vagy mátrix erózió.4. Együtt használják nyomás kompenzáció dripper, hogy stabilizálja az áramlás.Hogy növelje a nyomást, a kártérítés, ne szivároghasson ki.műszaki adatok : Neve : Neve : 3 / 5mm tömlő felület könyök arrow Connection méret : 3 / 5mm hose Working nyomás : 1~5.5 bar Consumption : 2 L / HLength : 13cm Color : kék/black Suitable a : nagy, közepes, kis cserepes növények, fák, fák, gyümölcsfák, híd, virágágyások, cserepes növények, valamint más hazai kertészeti bázisok.Csomag tartalma : 10 x könyök arrowsfeature : 1. Labirintus típus hosszú flow nyíl kezelni szerkezet, diafragma típusú állandó áramlási dripper, dupla garancia, hogy biztosítsák az egységes víz folyás.2. Egyedi elterelés lemez, beszivárgás öntözés.3. Egyetlen nyíl, dupla nyíl, négy nyíl, stb.lehet kombinálni, önkényesen, ami kényelmes építése.4. Üzemi nyomás : 1-5.5 bar, egyetlen nyíl áramlási sebesség 2 L/h.5. Ez egy megfelelő launcher öntözésére cserepes növények, cserepes növények, palánták.6. Elsősorban a mezőgazdaság, kertészet, virág, csepegtető öntözés, zöld öv, viadukt csepegtető öntözés, házi kertészkedés, stb.Használhatja a csepegtető öntözés, a gyümölcsösök, mint a tölgy a fák, narancs, fák, gyümölcsfák a hegyen.Hatékonyan fejleszteni környező vizek.


A specifikáció

Name:
Name
Connection size:
3 / 5mm hose
Working pressure:
1~5.5 bar
Consumption:
2 L / H
Length:
13cm
Color:
blue/black
Suitable for:
large, medium and small potted plants, trees, trees, fruit trees, bridge flower beds, potted plants and other home gardening bases.
Package includes:
10 x elbow arrows
feature:
1. Labyrinth type long flow arrow handle structure, diaphragm type steady flow dripper, double guarantee, to ensure uniform water discharge. :
2. Unique diversion plate, infiltration irrigation. :
3. Single arrow, double arrow, four arrow, etc. can be combined arbitrarily, which is convenient for construction. :
4. Working pressure:
1-5.5bar, single arrow flow rate is 2L/h.
5. It is a suitable launcher for irrigating potted plants, potted plants and seedlings. :
6. Mainly used in agriculture and gardening, flower drip irrigation, green belt, viaduct drip irrigation, home gardening, etc. :
You can use drip irrigation in orchards, such as teak trees, orange trees and fruit trees on the mountain. :
Effectively develop surrounding water resources. :

Vásárláskor megadott áruval