• Kedvezménnyel
  • Újszülött
2 db Univerzális Kés Őrök (12) Tartósabb, Nem BPA, Gyengéd A Pengék, Hosszú Élettartamú. Nemes Haza & Szakács Kés Kiterjed a Nem Mérgező, Kopásálló!

2 db Univerzális Kés Őrök (12) Tartósabb, Nem BPA, Gyengéd A Pengék, Hosszú Élettartamú. Nemes Haza & Szakács Kés Kiterjed

 
HUF 1517.40

Elérhetőség
Rendelhető

GYENGÉD A LAMELLÁK : A kés őrök éreztem, bélelt, így védik a kések' integritás nélkül marring a befejezéshez, vagy fakó a pengék, ahogy csúszik ki a tokot.BIZTONSÁGOSABB, NEM BPA ANYAGOK : Szakács kés burkolatok épített ABS műanyag, amely ellentétben a közös alternatív PVC műanyag, nem BPA, amely nem mérgező.TARTÓS KONSTRUKCIÓ : amellett, hogy biztonságosabb, úgy döntöttünk, ABS műanyag át PVC a kés ujjú, mint ez nehezebb, jobban ellenáll a horzsolások, valamint egy nagyobb ütközés erejét.Mi is a célja a kés ujjú vastag, világos-bizonyíték, de tartósabb, mint a vékonyabb, flimsier szélén őrök.UNIVERZÁLIS KÉS PENGE MÉRETEK : 2-Darab válogatott kés védők úgy tervezték, hogy illeszkedjen a legtöbb segédprogram, Santoku, szakács, meg kenyeret, kést.Lásd méretek alábbiakban határozza meg, ha az adott kés szett kiválóan alkalmas!.KÉS TOK méret : 12" x 2.25" (2). (Kés Nem Tartozék).Éreztem, Bélelt, hogy a kés penge extra védelem, még a célba.Vágás-biztos anyagok.Vastag, nagy hatású fenntartható ABS műanyag.BPA-Mentes, nem mérgező, így biztonságosabb a használata ételekkel szemben PVC.Ellenáll a horzsolások.Nagyobb méretet.Illik leginkább nyesedék, közmű, csontozó, Santoku, szakács, meg kenyeret, kést. 12" x 2.25" (2).Kés Nem Tartalmazza.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval