• Kedvezménnyel
  • Újszülött
EYANBIS Szilikon távirányító Fedelét Illik a 2021. 2019 2020 Kia Sportage Sorento-Tellurid Forte K5 Niro Seltos Lélek Okos | Autó Tartozékok Távirányító Védelem Esetben - Fekete-Rózsaszín (NEM Flip-Kulcs)

EYANBIS Szilikon távirányító Fedelét Illik a 2021. 2019 2020 Kia Sportage Sorento-Tellurid Forte K5 Niro Seltos Lélek Okos

 
HUF 1618.65

Elérhetőség
Rendelhető

A gumi autó kulcs vonatkozik kompatibilis 2021 2019 2020 Kia Sportage Sorento-Tellurid Forte K5 Niro Seltos Lélek, NEM ILLIK Kulcsot gyújtás vagy Flip Kulcs, Csak Nyomd meg a Start Gyújtás modell kulcstartó.A rend előtt, kérjük, ellenőrizze, hogy a 2. kép azonos a kulcsnélküli bejegyzés.A csomag Tartalmazza : 2db gumi kulcs vonatkozik.Nem, a távirányítót, kulcsot, pls megjegyzés.Védelem : pénzt Takarít meg azáltal, hogy védi a drága fob billentyűt a törés, karcolás, a víz kiömlött.Nem zavarja a távoli fob jeleket.Alkalmazás : A feltűnő színek fob kiterjed könnyű megtalálni, is díszíteni a távoli kulcsnélküli fob, javítja az általános megjelenés a kulcsokat.Anyag : kiváló minőségű szilikon anyag, amely növeli a markolat a kulcs a te kezedben van.Egyes modellek esetében el kell távolítani, hogy hozzáférjen az inas gombot.Cikkszám : YBSN028. Fit típusa : Jármű-Specifikus.Teljesítmény : Kérjük, vizuálisan hasonlítsa össze a meglévő távoli vagy kulcs, 2. kép, hogy meggyőződjön a megfelelő felszerelés.Könnyen telepíthető, egyszerűen csúsztassa a kocsi kulcsot, védő-tartót a meglévő gombot.Nem eszköz szükséges.Azonnal javítsa a megjelenését a távirányító fob gombot.Megakadályozza a karcolások, személyre & szépíteni a gombot.Pontosan úgy tervezték, kulcstartó borító készült, prémium minőségű szilikon.Unqiue színek segítsen megtalálni a fob, ha meghatározott valahol.Kompatibilis : Illeszkedik a Kia Sportage Sorento-Tellurid Forte K5 Niro Seltos Lélek, NEM ILLIK Kulcsot gyújtás vagy Flip Kulcs, Csak Nyomd meg a Start Gyújtás modell kulcstartó Csomag Tartalmazza : 1 x Szilikon Billentyű Fedél, Fekete Színű, 1 x Szilikon Billentyű Fedél, Rózsaszín.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval