• Kedvezménnyel
  • Újszülött
720 Db Köröm Ragasztó Ragasztó Lapok Matricák, kétoldalas Hamis Köröm Ragasztó Matricák Nyomja meg a műköröm, Vízálló, Lélegző Jelly Gél Hamis Körmök Tippek, Tartós Manikűr (30 Lap)

720 Db Köröm Ragasztó Ragasztó Lapok Matricák, kétoldalas Hamis Köröm Ragasztó Matricák Nyomja meg a műköröm, Vízálló, Lélegző

 
HUF 1348.65

Elérhetőség
Rendelhető

Tökéletes nők, lányok, gyerekek, napi használatra otthon, manikűr szalon stb. [Környezetbarát] Környezetvédelem kolloid, kevesebb kopás vagy allergiás reakció, mint a ragasztó, élvezze a köröm, bármikor. [Több Méret Fit Különböző Szögek] 720pcs kétoldalas köröm ragasztó, 12 különböző méretű lapok minden lap, alkalmas minden köröm is lehet vágni őket a kis darabot, hogy illeszkedjen a köröm, díszek. 720 PCS Köröm Ragasztó Matrica, Öntapadó Kétoldalas Hamis Nail Gel Szalag Átlátszó Lapok Hamis Körmök, Tippek A tökéletes manikűr ajándékok nőknek, akik szeretik a köröm, DIY köröm bármikor megfizethető hamis köröm ragasztó matricák Frissítés Anyag Kiváló minőségű jelly matrica, ami több, viszkózus, mint a normál változat, nem könnyű leesni ● Átlátszó & Lélegző ● Super Sticky ● Tervezett Kezdő ● 12 Különböző Méretű ● DIY Köröm ● környezetbarát ● Vékony Matricák Több, a Természet, Hogyan kell Használni 1. Kérjük, lengyel köröm a köröm fájlt 2. Tiszta köröm felületét alkohollal pamut 3. Válassza ki a megfelelő méretű öntapadó matrica minden köröm 4. Alkalmazni köröm ragasztó matricák & peel a lapok le 5. Tedd a műköröm & nyomja meg 10 másodpercre 6. Nail Art kész 720 DB Köröm Ragasztó Matricák 30 Lap Kétoldalas Köröm Ragasztó (24 lapok per lap), 12 Különböző Méretű Lapok minden lap, alkalmas minden köröm megjegyzés : 1. Amikor befejeztük a manikűr, kérem, tartsa távol a víz számított 2 órán belül ne tartsa a kezében a víz túl hosszú 2. Különbség Ragasztó Matrica .. Ha azt akarod, hogy a köröm maradni hosszú távú, jobb, ha választani, a köröm ragasztó .. Ha azt akarod, hozd kevesebb, kár, hogy a köröm a köröm matricák jobb lenne, lehetne húzza le, majd nyomja meg a hamis köröm bármikor Tippek Távolítsa el az alábbiakat : 1. Tedd a körmök, a meleg vizet 2 percig, majd köröm matrica eltávolítható könnyebb 2. Ne távolítsa el hirtelen, amely lehet, hogy hagy némi jele a körömmatricák a köröm felszínén.[Öntapadó Super Sticky] Ez a Zselés köröm matrica öntapadós, valamint egy kényelmes módja annak, hogy segítsen a botot a hamis köröm határozottan, nem könnyű leesni.Ez a jelly gél helyettesíti nail gel.Könnyen használható, hordozható, megfizethető. [Nem Árt, ha A Körme, Könnyen Használható] Csak vedd le, majd tedd a körmök, majd tegye a hamis körmök rajta. (Nyomja meg a gombot 10 másodpercig lesz jobb), Könnyen eltávolítható, nem hagy árt, ha a köröm, lehet, hogy a hamis köröm újrafelhasználása, nagy nyomja meg a köröm. [Célja a DIY Köröm] Átlátszó, valamint légáteresztő köröm ragasztó matricákkal, könnyű a kezdő, díszíteni a köröm kényelmesebb.Ebben az esetben, akkor is tiszta marad a köröm matricák vízzel.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval