• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Ó, istenem - Linha Cresce Mais que ta Pouco! - Condicionador Pra Crescimento 500 Ml - (Egyre Több, Mint egy Kicsit! Gyűjtemény - Növekedés Kondicionáló 16.90 Fl Oz)

Ó, istenem - Linha Cresce Mais que ta Pouco! - Condicionador Pra Crescimento 500 Ml - (Egyre Több, Mint egy Kicsit! Gyűjtemény

 
HUF 3100.95

Elérhetőség
Rendelhető

A haj nőni, egészséges; (Faz o cabelo crescer de forma saudavel e brilhante;).Segíti a növekedés társul az egészséges életmód szokásait. (Auxilia nem crescimento associada egy hábitos de vida saudáveis.).Vegán termék, amely nem teszteli állatokon. (Produto vegano e que nem testa nos bichinhos.).Ez a klíma nem működik csodák, így a nő.A küldetés az volt, hogy hozzon létre egy sort, hogy a haj tényleg nő marad egészséges.Ez nem varázslat, ez egy hatalmi képlet : vörös alga kivonat, panthenol, valamint biotin.A kondicionáló detangles haj azonnal!Mi az eszközök : az Első, a vörös alga kivonat nem átalakítása, a haj, Ez hozza erő, védelem.Itt jön a panthenol a fény-fürdő.Zárja be ezt a sikeres combo, biotin aktusok serkenti, de gyorsul a növekedés.Nő a haj, ragyog!-Este condicionador nem faz milagre, faz crescer.A nossa missão foi criar uma linha que faz o cabelo crescer de verdade.Cresce mais que tá pouco dá egy força que o seu cabelo precisa pra crescer saudável e brilhante.Nem tem mágica, tem fórmula teljesítmény : extrato de algas vermelhas, pantenol e biotina.O nosso condicionador desembaraça o cabelo na hora!O que nossos ativos fazem : Primeiro, o extrato de algas vermelhas faz uma reforma-ig a fios.Diák lapos força, proteção e dá aquela encorpada.Aí, vem o pantenol com o banho de brilho.Pra fechar esse combo sucesso, egy biotina kor estimulando e acelerando o crescimento.Cresce cabelão e brilha!.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval