• Kedvezménnyel
  • Újszülött
200 Darab Eldobható Átlátszó Vinyl Kesztyű Ujj, egyen Kívül, Hogy egy Íz, Tisztítás, Eszem Csirkét, Hamburger, Pizza, Szuper Kényelmes, Eldobható Kesztyű Ujj (Egy Méret)

200 Darab Eldobható Átlátszó Vinyl Kesztyű Ujj, egyen Kívül, Hogy egy Íz, Tisztítás, Eszem Csirkét, Hamburger, Pizza, Szuper

 
HUF 2428.65

Elérhetőség
Rendelhető

[Koreai] Ez egy kis eldobható kesztyűt, hogy kopott a hüvelykujj mutatóujj, hogy egyél zsíros ételt, mint a csirke, pizza, meg fánkot tisztán.Ezek az elemek segíteni enni, biztonságosan, higiénikusan.A csomag nagyon jó, meg szuper, hordozható.Könnyen használható, egy olyan környezetben, ahol nem mossa meg a kezét során szabadtéri tevékenységekhez.Csökkenti az egyszer használatos műanyag villa, szalvéta.Csökkenti az egyszer használatos műanyag villa, szalvéta. [Ajánlott] Gyalogos teherautó, GRILL-party, kemping, piknik.Kell, mikor egyél zsíros ételt, liftbe, vagy használjon egy ATM - / 200 db. 1. Legyen óvatos, ne nyeld le. 2. Bármely más célokra nem szabad. 3. Óvatosan a forró étel. 4. Tartsa a tiszta hely.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval