• Kedvezménnyel
  • Újszülött
CYLEN Kék Fény Blokkoló Szemüveg Fém Keret Nő Férfi Szemüveg-Számítógépes Játék, Retro Szemüveg Négyzet Szemüveg Keret (Fekete)

CYLEN Kék Fény Blokkoló Szemüveg Fém Keret Nő Férfi Szemüveg-Számítógépes Játék, Retro Szemüveg Négyzet Szemüveg Keret (Fekete)

 
HUF 1888.65

Elérhetőség
Rendelhető

【 KÉK FÉNY BLOKKOLÓ 】 Minimalizálja a jelzések terhelését abban az esetben, ha a hosszan tartó számítógép kirívó.Ez a szemüveg, a legtöbb használatra alkalmas abban az esetben, ha több órán át, a számítógép segítségével, hogy megvédje a szemét, majd azt a benyomást kelti, természetes alvási szokások.A csere az eredeti lencse lehet tenni bármelyik boltban keresztül a dioptriás lencse. 【 MAGAS MINŐSÉGŰ ANYAGOK 】 Ezek a Kék Fény Blokkoló szemüveg hasonlítanak a macska szeme pedig kifejezetten gátolja a kék fény.Anyaguk tartós tavaszi vonalak, lágy szilikon orr párnák, illetve kibővített fém keret.Ezek a minőségi strukturált szabott, hogy ön egy kiváló teljesítmény.A puha szilikon orr betét rugalmas, elfér a különböző orr formák.Elképzelni egy újfajta divat, illetve minimalizálja a nagy terhelés a orrnyereg. 【 KÉNYELMES RAJTA 】 Ezek az elegáns, könnyű, tartós szemüveg készült, szándékosan blokkolja a kék fény.Ők módosítható orr őrök, templomok; ezért ezek tökéletesen illeszkedik mind a széles, keskeny arc.Akkor tedd fel a szemüveged abban az esetben, ha a kiadások számos óra a digitális képernyő, vagy közben a kalandos túra a városon kívül. 【 TERMÉK DIMENZIÓ 】 Lencse Mélység : 52mm (2.05 hüvelyk) Lencse Magasság : 47mm (1.85 hüvelyk) Templom Hossz : 133mm (5.24 hüvelyk) orrnyereg : 17mm (0.67 hüvelyk). 【 AJÁNDÉK ÖTLETEK CSOMAG 】 Mikroszálas tok*1, Kék fény blokkoló szemüveg*1, kék fény teszt kártya*1, kék fény teszt elektromos kézilámpa,*1, mikroszálas szemüveg tisztító kendővel*1, gyönyörűen kialakított doboz*1, szemüveg készlet*1. Sőt, az is egy már csomagolt ajándék, ami csodálatos, valamint egy praktikus ajándék ötlet, család, barátok.Körülbelül CYLEN CYLEN, egy márka, amely foglalkozik szemüveg' tervezése, gyártása.CYLEN Folytatni divatos, fiatal, színes, egészséges, egyedi tervezésű Gyerekeknek, mint egy kíséret napi viselni elegáns divat az év során leginkább a havas tél, ragyogó nyár. 4.A szemüveg a prémium minőségű, mivel azok megfelelnek a biztonsági előírásoknak Európa számára.5. Megjegyzés : Kérjük, használja a szappanos víz, vagy semleges tisztítószerrel tisztítsa meg egy puha, tiszta ruhával óvatosan törölje szárazra.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval