• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Okos WiFi Beltéri Biztonsági Kamera Otthon a Kisállat Kutya Macska Kamera, 2 irányú Audió Hang Interakció, mozgásérzékelés éjjellátó (YC-M1)

Okos WiFi Beltéri Biztonsági Kamera Otthon a Kisállat Kutya Macska Kamera, 2 irányú Audió Hang Interakció, mozgásérzékelés

 
HUF 4858.65

Elérhetőség
Rendelhető

Áramingadozásokat hatálya alá tartozó, a nap.SZAKÉRTŐ TECHNIKAI SEGÍTSÉGET : Igazi szakértők 24/7, hogy segítsen a set-up, kapcsolódási problémák, hibaelhárítás, sokkal több. . ✅ 【1080 P HD &355 fokban elforgatható】All-round nem halott szög monitoring, hagyja, hogy a haza egy pillanat alatt.A bi-directional forgó gimbal design, csúszó a képernyőn a mobil telefon felügyeleti képernyőn, a fényképezőgép forgatás 355 fok jobbra-balra 90 fokkal fel-le, igazán nem halott szög ellenőrzés.Videó dual stream design HD, SD, ahogy tetszik. ✅ 【2-utas audio】épült egy mikrofont, valamint a hangszóró, ami lehetővé teszi, hogy mind a hang, valós időben.használhatja Beszélni a családjával bárhol. ✅ 【Éjjellátó】Felszerelt, nagy teljesítményű infravörös Led-ek, ez a kamera rendelkezik, akkor egyértelmű, közel látás.Pedig a smart IR-Cut filter, éjjel-nappal látás lesz éles, élénk.Maradj benne, hogy mindig lesz egy megbízható szem. ✅ 【Mozgásérzékelés】Fényképezőgép automatikusan követi a mozgó tárgy, test, pet, középen a mozgó tárgy a kamera.Eközben az azonnali alkalmazás riasztó tolja fog küldeni önnek, hogy mindig tájékozott az idő.Ez a biztonsági monitor okos mozgás követés funkció.Meg lehet állítani az érzékenységet, az alacsony magas, Ha a fényképezőgép érzékeli, különböző szinteken mozgását, majd küldje el a riasztás. ✅ 【Felhőalapú tárolás, TF kártya】Mérkőzés tárolási eszközök Elkerülni hiányzik a csodálatos pillanatokat.Amellett, hogy figyel.Támogatja a 128 G memória kártya(NEM TARTOZÉK).A fő fiók hozzáadása több al-fiókok megtekintéséhez videó, valamint az egész család hozzá.Plug and play rendszer, alkalmas minden fajta funkció.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval