• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Könnyű Hood Esetben Canon EOS M50, valamint az M50-II Digitális Fényképezőgép, Anti-Semmiből Puha Szilikon Ház védőburkolat Védő Bőr (Sárga)

Könnyű Hood Esetben Canon EOS M50, valamint az M50-II Digitális Fényképezőgép, Anti-Semmiből Puha Szilikon Ház védőburkolat

 
HUF 1883.25

Elérhetőség
Rendelhető

★PRÉMIUM MINŐSÉG - Made kitartó, puha szilikon anyag, könnyű, rendkívül tartós kialakítás, hozzá nem bulks, hogy a kamera. ★KIVÁLÓ VÉDELMET nyújt - a Puha szilikon védi a fényképezőgépet, hogy a dudorok, por, slip, karcolások, kaparás, kopás, valamint több. ★PONTOS KIVÁGÁSOK - Pontos kivágások, hogy könnyű hozzáférést biztosít az összes kiemelt gombok, Akkumulátor Ajtót, HDMI adat port, Memóriakártya, Vakupapucs, kioldó, Akasztó Horog, Lencse stb. ★KOMPATIBILITÁS - Kompatibilis Canon EOS M50, valamint EOS M50 Mark II tükör nélküli Digitális Fényképezőgép CSAK.Nem Más Digitális Kamerák.KÉRJÜK, vegye figyelembe : Csak szilikon esetben a csomag, a Kamera kivételével. ★MÁS KIEMELI - Színes, dekoratív a fényképezőgépet, majd teszi a fényképezőgép menő.Megbízható partner a kedves kamera.Könnyű Hood szilikon kamera esetében kifejezetten a Canon EOS M50, valamint EOS M50 Mark II tükör nélküli Vlogging Kamera csak.Nem illik más Kamerák.Főbb Jellemzők : . 1. Készült rugalmas, kitartó, kiváló minőségű szilikon, jól illeszkedjen, jó érzés, könnyű, tartós, mosható. 2. Nem csak díszíti a kamera, de az is, hogy jobban védi a fényképezőgépet, hogy a szennyeződés, por, karcolás, kaparás, valamint kopás. 3. Vastagabb anyagot nyújt extra védelmet biztosít a kamera hozzáadása nélkül sok súly, vagy tisztít, hogy a test. 4. Könnyű, hogy törölje le a port, majd a folt nedves rongyot, tartsa a fényképezőgépet az esetben mindig tiszta, szép állapot. 5. Ultra rugalmasság teszi a telepítés eltávolítása könnyen, gyorsan.Megjegyzés : Ez a termék csak egy szilikon esetben nem tartalmaz kamerát.A képen van egy kis színe a különbség.Lehetővé teszi, hogy fordítsa ki az LCD-képernyőn, a videó felvétel sokkal könnyebb!.Hét színben készülnek, akkor válassza ki a kedvenc színe, hogy dekoratív, a kamera, ami hozzá egy személyiség -, hogy a kamera a kamera menő.A szilikon ad a fényképezőgép új, megfiatalodott ki, ha a fényképezőgép úgy néz ki, hogy nem is olyan új.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval