• Kedvezménnyel
  • Újszülött
XIAOBEI Fotó Stúdió Tartozékok Dolly+11 Inch Magic Arm Asztali Mobil Guruló Videó Vasúti Korcsolyázó Kompatibilis TÜKÖRREFLEXES DSLR Kamera Csúszka Nyomon követni Dolly Autó Kamera Tartozékok (Szín : Kék Autó)

XIAOBEI Fotó Stúdió Tartozékok Dolly+11 Inch Magic Arm Asztali Mobil Guruló Videó Vasúti Korcsolyázó Kompatibilis TÜKÖRREFLEXES

 
HUF 2052.00

Elérhetőség
Rendelhető

1. Folyadék görgős csapágy biztosítja a pontos dia, valamint a szilikon kerekek ütésálló, illetve a zaj-ingyenes. 2. A mobil dolly Lehet az asztalon, ahelyett, hogy a pálya (mobil fényképezés), hogy nyomon kövesse a cselekvés kövesse a témát, lépést tartani a dinamikus forgatókönyvek, miközben a lövések, hogy egyenletes, sima, drámai. 3. Akkor lehet elérni a tökéletes kör alakú, vagy a különböző íves pályán mozgalom beállításával a hátsó kerék. 4. Ez nem fogja megváltoztatni a sort a felvételi folyamat, szabad beállítani egy egyenes vonal vagy a maximális 45-szögben jobbra-balra irányított séta. 5. 1/4-inch-es Csavar lyuk lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a fényképezőgépet közvetlenül a dolly a felvétel bármikor szög akarsz.Leírás : 1. Folyadék görgős csapágy biztosítja a pontos dia, valamint a szilikon kerekek ütésálló, illetve a zaj-ingyenes.2. A mobil dolly Lehet az asztalon, ahelyett, hogy a pálya (mobil fényképezés), hogy nyomon kövesse a cselekvés kövesse a témát, lépést tartani a dinamikus forgatókönyvek, miközben a lövések, hogy egyenletes, sima, drámai.3. Akkor lehet elérni a tökéletes kör alakú, vagy a különböző íves pályán mozgalom beállításával a hátsó kerék.4. Ez nem fogja megváltoztatni a sort a felvételi folyamat, szabad beállítani egy egyenes vonal vagy a maximális 45-szögben jobbra-balra irányított séta.5. 1/4-inch-es Csavar lyuk lehetővé teszi, hogy csatlakoztassa a fényképezőgépet közvetlenül a dolly a felvétel bármikor szög akarsz.6. Lehet telepíteni, PTZ, a kocsi a tányéron három standard 1/4 csavaros felület megkönnyíti a telepítést a kéz állni, kis felhő terasz, rendszerindítási helyet, stb.Könnyebb használni, a perifériás kiegészítők, mint a kamera, az LCD képernyő, valamint az egyéb berendezések összefüggésben.Termékleírás : Szín : Fekete / Blue Material : Alumínium Ötvözet / Silicone Load Kapacitás : 10 kg / 22 pounds Plateform Hossza : 17cm / 6.70 inch Wheel-hogy-kerék távolság : 12.8 cm / 5inch Wheel vastagság : 2 cm / 0.79 inch Wheel Átmérő : 6,3 cm / 2.48 inch Note : a Fényképezőgép Nem included Package Tartalmazza : 1x Táblázat Dolly Csúszka-Fekete + 1x 11 inch mágikus kar, or1x Táblázat Dolly Csúszka-Kék + 1x 11 inch mágikus kar, or1x Táblázat Dolly Csúszka-Fekete + 1x 7 hüvelykes mágikus kar, or1x Táblázat Dolly Csúszka-Kék + 1x 7 hüvelykes mágikus kar, or1x Táblázat Dolly Csúszka-Fekete,or1x Táblázat Dolly Csúszka-Kék, or1x 11 inch mágikus kar,or1x 7 hüvelykes mágikus karját.


A specifikáció

Color:
Black / Blue
Material:
Aluminum Alloy / Silicone
Load Capacity:
10kg / 22 pounds
Plateform Length:
17cm / 6.70inch
Wheel-to-wheel distance:
12.8cm / 5inch
Wheel thickness:
2cm / 0.79 inch
Wheel Diameter:
6.3cm / 2.48inch
Camera Not included :
Package Included:
1x Table Dolly Slider-Black + 1x 11 inch magic arm, or :
1x Table Dolly Slider-Blue + 1x 11 inch magic arm, or :
1x Table Dolly Slider-Black + 1x 7 inch magic arm, or :
1x Table Dolly Slider-Blue + 1x 7 inch magic arm, or :
1x Table Dolly Slider-Black,or :
1x Table Dolly Slider-Blue, or :
1x 11 inch magic arm,or :
1x 7 inch magic arm :

Vásárláskor megadott áruval