• Kedvezménnyel
  • Újszülött
YuanHongLife tapadókorongok a Pohár, Kis Erős tapadókorong, Telefon Képernyőjén tapadókorong Eszköz iMac, iPhone, Számítógép, iPad, Laptop, Tablet, MacBook, TV, Stb. Üveg tapadókorongok, hogy az Élet Üveg.

YuanHongLife tapadókorongok a Pohár, Kis Erős tapadókorong, Telefon Képernyőjén tapadókorong Eszköz iMac, iPhone, Számítógép,

 
HUF 1200.15

Elérhetőség
Rendelhető

✅【Prémium Anyag】 nagy teherbírású tapadókorongok készülnek minőségű ABS-gumi, mely képes fenntartani a balekok kiadás erő, 12kg(26lb emelési kapacitás), kifejezetten a gumi sokkal vastagabb, tartós, nem könnyen hajlik az életre szóló szolgáltatás;. ✅【Univerzális használat】 Képernyő megnyitása javítás toolkit kompatibilis az összes elektronikus képernyő szétszerelése, alkalmazni, üveg, műanyag, fém, fa, csempe, egyéb sima felületek, stb. azt is fel lehet használni, mint egy jogosultja a telefon vagy i Pad;. ✅【, Amit kapsz?】 2 DB narancs színű tapadókorongok;. ✅【Könnyen Használható】 .. Tedd a balekok a képernyőn, majd megnyomja a TAB, gumi -, a képernyő együtt szépen majd húzza a LAP ;. ✅【FBA Szolgáltatás】 - Bármilyen probléma vagy problémát, akkor lépjen kapcsolatba az Értékesítés Utáni Szolgáltatás, vagy küldjön e-mailt, hogy Yuan Hong Life, Fogja válaszolni, hogy belül, a nap 24 órájában.A cég Profilja : A Kedves Ügyfél, Üdv Yuan Hong Life Tárolni.Yuan Hong Life egy csoport cég összpontosítani ÉLET ESZKÖZ, TERVEZÉS, ÉRTÉKESÍTÉS, a célja az, hogy a fogyasztók egy KÉNYELMES ÉLET, JOBB ÉLETET.Yuan Hong Life csoport társaság indult 2010-ben, pedig az elején mentünk, Orvosi Eszköz, Kutatás-Fejlesztés, sok éves tapasztalattal, kezdjük a kutatás-fejlesztés, az élet eszközök, reméljük, hogy az erős támogassa az ügyfelek, törekedni fogunk arra, hogy az ügyfelek különböző az élet eszközök, termékek, hogy egy kényelmesebb élet, az emberi lények.Yuan Hong Life egyetemes szétszerelés, nagy teherbírású tapadókorong telefon-javító eszköz, i Mac javítás i Pad javítás tabletta javítás laptop javítás számítógép javítás i Phone javítás képernyő nyitvatartási eszközök Alkalmazása : Szakmai megnyitó LCD panel eszköz; Gumi tapadókorongos Műanyag nyél kényelmes a használata; Magas minőségű, tapadókorongok, hogy erős emelő kapacitás; Vákuum szívó könnyen lebontja az elektronikus képernyőn, anélkül, hogy károsítaná a készüléket; Szakmai telefon képernyő-javító készlet; Szuper minőségű, nem könnyű törött termék, lehet életre szóló szolgáltatás a jó karbantartás; Az i Phone/i Pad/Samsung/Sony/Black Berry/HTC/Nokia, meg minden elektronikus berendezés képernyőn, üveg, stb.Használati Utasítás : 1, Tedd a balekok a képernyőn, majd megnyomja a TAB2, Gumi -, a képernyő együtt szépen majd húzza meg a FÜLET, Mi ez a képernyő apró tapadókorong készlet : Két darab narancs színű tapadókorongok Értékesítés Utáni Szolgáltatás : Yuan Hong Life Bolt reméli, hogy megkapja a több hozzászólás, a mi drága fogyasztók, reméljük, hogy tudunk szolgálni jobb!Köszönöm!.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval