• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Babakocsi esővédő, Időjárásálló Pajzs, Biztonságos, Kényelmes, Könnyen Telepíthető a Babakocsi Kocogás a Babakocsit az Egyetlen Babakocsi(M)

Babakocsi esővédő, Időjárásálló Pajzs, Biztonságos, Kényelmes, Könnyen Telepíthető a Babakocsi Kocogás a Babakocsit az Egyetlen

 
HUF 6858.00

Elérhetőség
Rendelhető

【PRÉMIUM ANYAG】Készült kiváló minőségű PEVA anyag, megfelelő rugalmasságát, valamint biztonságos a gyermekek számára. 【ÁTLÁTSZÓ DESIGN】Védeni babák eső, szél, hó, hideg, por, illetve a nagy átlátszó windows show tökéletes a kilátás. 【BIZTONSÁGOS&KÉNYELMES】EGY lényeges elem, hogy a szülők, hogy utazni a babák meg a lehető legjobb ellátást, biztonságos környezetben. 【EGYSZERŰ TELEPÍTÉS】könnyen nyitott, gyorsan eltávolították, majd gyorsan telepíteni, illetve ne szerelje szét a kényelem a szülők. 【UNIVERSAL DESIGN】Tervezték, hogy illeszkedjen a legtöbb szabványos méret egyedülálló babakocsi, kocogás babakocsik, valamint babakocsi.Szolgáltatás : 1. Készült kiváló minőségű PEVA anyag, megfelelő rugalmasságát, valamint biztonságos a gyermekek számára.2. Védeni babák eső, szél, hó, hideg, por, illetve a nagy átlátszó windows show tökéletes a kilátás.3. Könnyen nyitott, gyorsan eltávolították, majd gyorsan telepíteni, illetve ne szerelje szét a kényelem a szülők.4. Úgy tervezték, hogy illeszkedjen a legtöbb szabványos méret egyedülálló babakocsi, kocogás babakocsik, valamint babakocsi.5. Egy lényeges elem, hogy a szülők, hogy utazni a babák meg a lehető legjobb ellátást, biztonságos környezetben.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Babakocsi Eső Cover Material : PEVA Csomag Lista : 1 x Babakocsi Eső Cover Note : A termék kézzel mért, illetve lehetnek hibák.A termék alkalmas a legtöbb babakocsi a piacon, ha nem, kérjük, vásárolja meg a figyelmeztetés.Ez a termék nem alkalmas kompakt/esernyő babakocsi.


A specifikáció

Condition:
100% Brand New
Item Type:
 Stroller Rain Cover
Material:
PEVA
Package List:
1 x Stroller Rain Cover :
The product is manually measured and there might be errors. The product is suitable for most of the strollers on the market, if not, please purchase with caution. This product may not be suitable for compact/umbrella strollers. :

Vásárláskor megadott áruval