• Kedvezménnyel
  • Újszülött
BTIHCEUOT Okos Hangfal Fali Tartó, Könnyű Összeszerelés Fekete/Mount Hangszóró Állvány Home Mini Hangszóró Fali Dekoráció(Fekete)

BTIHCEUOT Okos Hangfal Fali Tartó, Könnyű Összeszerelés Fekete/Mount Hangszóró Állvány Home Mini Hangszóró Fali Dekoráció(Fekete)

 
HUF 6115.50

Elérhetőség
Rendelhető

A konzol a divatos design, jól néz ki, bárhol otthon vagy az irodában.Tartja szilárdan nem számít, hogy mit orientáció jogosultja el, nem esik ki.Készült kiváló minőségű ABS anyagból, amely tartós használható sokáig.A falra szerelhető hangfal állvány könnyen telepíthető, csak össze sehol sem akarsz.A tartó segít helyet a hangszóró, ahova akarsz, a falra, a mennyezetre.Szolgáltatás : 1. A tartó segít helyet a hangszóró, ahova akarsz, a falra, a mennyezetre.2. Tartja szilárdan nem számít, hogy mit orientáció jogosultja el, nem esik ki.3. A konzol a divatos design, jól néz ki, bárhol otthon vagy az irodában.4. A falra szerelhető hangfal állvány könnyen telepíthető, csak össze sehol sem akarsz.5. Készült kiváló minőségű ABS anyagból, amely tartós használható sokáig.Specifikáció : Elem Típus : Hangszóró Stand Material : ABSCompatible : A Hangszóró Csomag Lista : 1 x Bracket2 x Sticker3 x Screw1 x Kézikönyv.


A specifikáció

Item Type:
Speaker Stand
Material:
ABS
Compatible:
For Speaker
Package List:
1 x Bracket :
2 x Sticker :
3 x Screw :
1 x Manual :

Vásárláskor megadott áruval