• Kedvezménnyel
  • Újszülött
N/A/A Fogfehérítő Csíkok, Professzionális Fogfehérítés, Nagyon Hatékony szájápolás Távolítsa el a Tea, Kávé Foltokat Foltok, valamint a Bor Foltok

N/A/A Fogfehérítő Csíkok, Professzionális Fogfehérítés, Nagyon Hatékony szájápolás Távolítsa el a Tea, Kávé Foltokat Foltok,

 
HUF 18088.65

Elérhetőség
Rendelhető

Fogak bleach : A fogfehérítő készlet tartalmaz egyetlen biztonságos összetevők, amelyek óvatosan távolítsa el az eredményeket a napi kávé, tea, bor, gyümölcslé bevitel, valamint a dohányzás.Fogfehérítő matrica : Ez kevesebb, mint 30 perc egy nap, hogy a mosolya elbűvölő!Rendszeres használata fogfehérítő csíkok segíthet megőrizni a fogak fehér hosszú ideig.Egyszerű használat : A művelet, hogy használja az egyszerű, kényelmes, csak a fogfehérítés kibír a fogak, ez a művelet elég, bármire képes vagy, várva az időt.Mosolyogj minden nap : a fogak botok gazdag menta ízű, hogy tartsa a friss levegőt!Most adj magadnak egy fehérebb mosolyt, majd jobb mosoly a család és a barátok!.Szelíd csíkok : A képlet gyengéd, biztonságos fogzománcot, akkor használja minden nap, az egész eljárás fájdalommentes, nem okoz érzékenységet, hogy a fogak.Termékleírás : Egy doboz/7pcs One doboz/14pcs Notice : 1. Mivel a különböző kijelző, illetve a fényhatások, a tényleges színek kissé eltérhetnek a szín jelenik meg a kép.Köszönöm!2az hatása a termék egyénenként változó.Ha van egy érzékeny reakció, kérjük, ne használja tovább az időt.Termékleírás : Egy doboz/7pcs One doboz/14pcs Packing méret : 11.8*6.8*1cm/4.6*2.6*0.3 in Weight : 19g/40g Approximate csomagolási súly : 25g/50g Package tartalom : fogkrém*1 doboz.


A specifikáció

A box/7pcs :
One box/14pcs :
Notice:
1 Due to the different display and lighting effects, the actual color may be slightly different from the color shown in the picture. Thanks! :
2The effect of this product varies from person to person. If you have a sensitive reaction, please stop using it in time. :
Specification:
A box/7pcs :
One box/14pcs :
Packing size:
11.8*6.8*1cm/4.6*2.6*0.3in
Weight:
19g/40g
Approximate packaging weight:
25g/50g
Package content:
Tooth paste*1 box :

Vásárláskor megadott áruval