• Kedvezménnyel
  • Újszülött
ZHUZHENG 1db LCD Kettős Gyors Töltő Kompatibilis a Nikon D4 D5 D4S Kamera HU-EL18 HU-EL18a ENEL18 HU EL18 ENEL18a EL18a Akkumulátor+MINKET EU-Csatlakozó (Szín : az EU töltőkábel)

ZHUZHENG 1db LCD Kettős Gyors Töltő Kompatibilis a Nikon D4 D5 D4S Kamera HU-EL18 HU-EL18a ENEL18 HU EL18 ENEL18a EL18a Akkumulátor+MINKET

 
HUF 11097.00

Elérhetőség
Rendelhető

1. Kettős Gyors Töltő, széles körű kompatibilitás, fel tudod tölteni az akkumulátorokat 6.8 V-16.8 V. bármilyen minőségben.Ellenőrző MCU tud automatikusan azonosítani, a feszültség az akkumulátor, megy intelligens díjat, amikor a töltés, illetve megakadályozzák a túltöltés. 2. Intelligens Kettős Gyors töltő LCD kijelző a töltés állapotát, az akkumulátor kapacitása, fel tudod tölteni két elemet ugyanakkor változtatni a különböző lemez, alkalmas a legtöbb digitális elemeket. 3. Töltés típus CC/CV jól megbízhatóság, magas hatásfokú, a funkció a pre-töltés li-ion akkumulátor 0 V aktiválás amely hatékonyan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát. 4. Az összes Elem 100% - Ban Kompatibilis az Eredeti Kamera, Töltő. 5. Kompatibilis A Nikon D4 D5 D4 S Kamera HU-EL18 HU-EL18a ENEL18 HU EL18 ENEL18a EL18a Akkumulátor+MINKET EU Dugó.Kompatibilis : az Akkumulátor Kompatibilis : Kompatibilis A Nikon EN-EL18, Nikon EN-EL18a Kompatibilis a következő modellekkel : Kompatibilis Nikon Fényképezőgép D4, Kompatibilis Nikon Fényképezőgép D4s, Kompatibilis Nikon Fényképezőgép D5 Charger Kompatibilis : Kompatibilis Nikon MH-26, Kompatibilis A Nikon MH-26a Features : 1. Kettős Gyors Töltő, széles körű kompatibilitás, fel tudod tölteni az akkumulátorokat 6.8 V-16.8 V. bármilyen minőségben.Ellenőrző MCU tud automatikusan azonosítani, a feszültség az akkumulátor, megy intelligens díjat, amikor a töltés, illetve megakadályozzák a túltöltés.2. Intelligens Kettős Gyors töltő LCD kijelző a töltés állapotát, az akkumulátor kapacitása, fel tudod tölteni két elemet ugyanakkor változtatni a különböző lemez, alkalmas a legtöbb digitális elemeket.3. Töltés típus CC/CV jól megbízhatóság, magas hatásfokú, a funkció a pre-töltés li-ion akkumulátor 0 V aktiválás amely hatékonyan meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.4. Az összes Elem 100% - Ban Kompatibilis az Eredeti Kamera, Töltő.Figyelem : az akkumulátor Töltése mielőtt használni .. Csak akkor használja különleges töltő, Maradjon akkumulátor érintkezőit tisztán Mindig tárolni az akkumulátort, száraz helyen, hogy ne zárja rövidre az akkumulátort, ne szerelje szét az akkumulátort ne tegye ki az akkumulátort, hogy a magas temperature If választotta "MINKET töltőkábel", Csomag Tartalmazza : 1 x Kettős LCD Gyors Töltő 1 x Autós Töltő 1 x US Fali Aljzatból a Tápkábelt Megjegyzés : a csomag nem tartalmaz akkumulátort.Ha úgy dönt, az "EU töltőkábel", Csomag Tartalmazza : 1 x Kettős LCD Gyors Töltő 1 x Autós Töltő 1 x Európai Fali csatlakozó Tápkábel Megjegyzés : a csomag nem tartalmaz akkumulátort.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval