• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Falra Szerelhető Postaláda Postaláda Kreatív koreai Stílusú Aranyos Lelkipásztori Hosszú Postafiók Kültéri Esővédő Javaslat, Doboz, Fali Dekoratív Postafiók (Szín : Fekete, Méret : 21930cm)

Falra Szerelhető Postaláda Postaláda Kreatív koreai Stílusú Aranyos Lelkipásztori Hosszú Postafiók Kültéri Esővédő Javaslat,

 
HUF 11470.95

Elérhetőség
Rendelhető

【 Postafiók anyag】 A postaláda zár henger van felszerelve, két kulcs, amely lehet szerelni egy pár egyedül.Van látogatási ablakra, hogy ellenőrizze, hogy vannak-e levelek belsejében. 【 Megjelenés, design】 3 vízszivárgás lyuk az alján, hogy megakadályozza a víz gyűlik össze benne.Meg lehet tartani magazinok, futár, táskák, levelek, stb. 【 Masszív, tartós】 Tervezték kültéri használatra.Ez is bevont, hogy meghosszabbítja élettartamát, valamint a tartósság, valamint, hogy vízálló. 【 Alkalmazási】 A post office box lehet használni, a kerti dekoráció, háztartási előszobában fogadó levelek, újságok, esküvői ünnepségek, színpad dekoráció, bevásárlóközpont ablak dekoráció, fotózás, kellékek, stb. 【 Ünnep, ajándék】 : lehet használni, mint egy elegáns ajándék, rokonok, barátok, vagy egy különleges elem az üzleti alkalommal.Nagyszerű választás egy különleges, ünnepi alkalmakkor, mint például a Hálaadás, a Karácsonyt, házavató, ünnepek, vállalatok, születésnapok, stb. ★ Ez egy masszív, tartós postafiók használni a kertben, a szabadban pedig folyosón.Könnyű telepíteni, illetve használni.Majd adjunk hozzá csillogás a kertek folyosón.★Anyaga : Vas★Szín : fekete★Méret : 21*9* 30cm(8.3*3.5*11. 8 hüvelyk)★Mennyiség : 1★ Termék tipp : A. a értékesítés : Mi csak eladni posta dobozok, egyéb termékek kellékek.B.Szín : Mivel a környezeti tényezők, a tényleges kép, a fény, a képernyő némileg eltérő, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.C.Körülbelül méret : kézi mérés, a termék mérete lehet, hogy egy hiba, a hiba általában 1-3cm, ez egy normális jelenség, kérjük tanulmányozza a tényleges terméket.D.Gyári közvetlen értékesítés : Mi lesz a hajó az áru követő 1 - 3 munkanapon belül, a szállítási határidő 7 - 15 munkanap.E.Értékesítés utáni szolgáltatás : tulajdonítunk nagy jelentőséget, hogy a felhasználói élmény a termék visszajelzés.Ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen velünk kapcsolatba az időben, hogy megoldjuk őket időben.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval