• Kedvezménnyel
  • Újszülött
SHYPT A Bor Meghatározott Ital Tálca Osztály Elegáns Fém Minta Kancsó Bor Meghatározott Whiskys Üveg Szakét Set (Szín : Egy)

SHYPT A Bor Meghatározott Ital Tálca Osztály Elegáns Fém Minta Kancsó Bor Meghatározott Whiskys Üveg Szakét Set (Szín : Egy)

 
HUF 44535.15

Elérhetőség
Rendelhető

Készült cink ötvözet, nem mérgező, illetve ártalmatlan, rozsda-mentes, biztonságos, tartós.Megjelenés : gyönyörű, anti-forrázás, egészségügyi, ami elegáns bor edények a szíve.A hagyományos öntési technikával elolvad a víz magas hőmérsékleten, majd lehűl alkotnak egy-darab.Retro stílusú, gyönyörű kivitelezés,ez egy jó dísz, illetve ajándék.Ez lehet használni, gyakorlatilag vagy, mint egy otthoni dekoráció.Készült cink ötvözet, nem mérgező, illetve ártalmatlan, rozsda-mentes, biztonságos, tartós.Megjelenés : gyönyörű, anti-forrázás, egészségügyi, ami elegáns bor edények a szíve.A hagyományos öntési technikával elolvad a víz magas hőmérsékleten, majd lehűl alkotnak egy-darab.Retro stílusú, gyönyörű kivitelezés,ez egy jó dísz, illetve ajándék.Ez lehet használni, gyakorlatilag vagy, mint egy otthoni dekoráció.Műszaki adatok : Anyag : Cink Alloy Size : Mint shown Package Tartalmazza : 6x csésze. 1 x hip-lombikba. 1 x bor tray Notes : 1. Csak eladni fő termékek, nem más termékek.2. Mivel a kézi mérés szükséges, kérem, hagyjon egy tér 1-3 cm.3. Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!Miatt képernyő különbségek, a színek kissé eltérhetnek a várható színes, kérem, engedje meg.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval