• Kedvezménnyel
  • Újszülött
JHSJ Ékszerek Konténer ékszerdoboz Szervező Kis Utazási Ékszer Tároló Esetében Gyűrűk Fülbevaló, Nyaklánc, Karkötő Ékszer, Ajándék Doboz, Lányok, Nők Ékszer Tároló Doboz (Szín : Rózsaszín)

JHSJ Ékszerek Konténer ékszerdoboz Szervező Kis Utazási Ékszer Tároló Esetében Gyűrűk Fülbevaló, Nyaklánc, Karkötő Ékszer,

 
HUF 13297.50

Elérhetőség
Rendelhető

Ha nem tudod, hogy pack az ékszer, utazás közben ,most lehet, hogy válassza ki a hordozható Ékszerek Szervező, hogy megoldja a problémát, nem nehéz megtalálni az ékszerek minden reggel. 【Utazási Ékszer Doboz】Méretek : 15.5*10.5*5cm(L*W*T), Súly : 200g, könnyű, hordozható.Ez ékszerek tárolására esetben könnyen hordozható utazás közben, randi, üzleti utazás. 【Nagyszerű Ajándék Ötlet】Kis ékszer szervező doboz, gyűrű, nyaklánc, fülbevaló, fülbevaló, mandzsettagomb, illetve más kis ékszer.Ez megvédi az ékszer belsejében por ellen, ujjlenyomatok, karcolások, kártérítési, illetve lopás. (Kérjük, vegye figyelembe, hogy ékszert, Accesseries NEM Tartalmazza!). 【Elegáns Design】Egyszerű, kompakt design ékszer doboz elegáns külső megjelenés tökéletes nők, lányok.Ez egy figyelmes ajándék, esküvői, születésnapi parti. 【Kis ékszerdoboz a mindennapi élet】 .. Az ékszerek szervező célja a kis aranyos méret, így lehet, hogy terjesszen be a táska könnyen.Ez az utazási ékszerek az esetben a hordozható, kényelmes utazás, utazás, hétvégi utazás, vagy üzleti utazás.A legjobb ékszerek tárolására jogosult a gazdaság kis napi viseljen ékszert, amelyet az ágya mellett, mielőtt aludni.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval