• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Hüllő Párásító, Teleszkópos Tömlő Trópusi Kétéltűek Párásító Hidratáló Ultra-csendes Design 2 a tapadókorongok a Kertben(alapértelmezett)

Hüllő Párásító, Teleszkópos Tömlő Trópusi Kétéltűek Párásító Hidratáló Ultra-csendes Design 2 a tapadókorongok a Kertben(alapértelmezett)

 
HUF 8584.65

Elérhetőség
Rendelhető

Párologtató fontos szerepet játszanak a pet hegymászás, megfelelő páratartalom mellett nagyon fontos a pet emelkedik.Ha a páratartalom túl alacsony, mert a kiszáradás, a farok a halál, megereszkedett vissza, beesett szemek. 3l övezetben folytatott, norvég, nagy kapacitású víztartály, nem kell hozzá víz gyakran, hosszú távú ködképző, hidratáló.Ultra-csendes design, nem befolyásolja a többi hüllő, hozzon létre egy kellemes lakókörnyezet a hüllők.Teleszkópos tömlő szerint az kell, hogyan kell, hogyan csavar, állítható tartomány 40‑150cm.Gomb kapcsoló kialakítás, beállíthatja, hogy az összeg a köd lesz. 1. Gomb kapcsoló kialakítás, beállíthatja, hogy az összeg a köd lesz.2. 3l övezetben folytatott, norvég, nagy kapacitású víztartály, nem kell hozzá víz gyakran, hosszú távú ködképző, hidratáló.3. Teleszkópos tömlő szerint az kell, hogyan kell, hogyan csavar, állítható tartomány 40-150cm.4. Ultra-csendes design, nem befolyásolja a többi hüllő, hozzon létre egy kellemes lakókörnyezet a hüllők. 5. Párologtató fontos szerepet játszanak a pet hegymászás, megfelelő páratartalom mellett nagyon fontos a pet emelkedik.Ha a páratartalom túl alacsony, mert a kiszáradás, a farok a halál, megereszkedett vissza, beesett szemek.


A specifikáció

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Reptile Humidifier
Color:
Blue
Material:
Plastic
Uses:
Humidifier
Voltage:
100-240V
Plug:
UK Plug, US Plug, EU Plug (optional)
Tank Capacity:
3LAdjustable humidity range
Height:
Approx. 28cm / 11inProduct size
Package List:
1 x Tube :
1 x Humidifier :
2 x Suction Cups  :
1. Please allow slight error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
3. Please add water from the bottom of the water tank. :

Vásárláskor megadott áruval