• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Smink Ecset Készlet, Logiverl 11 Darab Smink Ecset Készlet Tartalmazza Powder Blush Lapos Ventilátor Szemhéjpúder A Szemöldök Ajak Ecset (Rózsaszín)

Smink Ecset Készlet, Logiverl 11 Darab Smink Ecset Készlet Tartalmazza Powder Blush Lapos Ventilátor Szemhéjpúder A Szemöldök

 
HUF 1348.65

Elérhetőség
Rendelhető

ELENGEDHETETLEN A TELJES SMINK : Logiverl 11pcs smink ecset készlet tartalmaz szemhéjpúder ecset, keverési kefék, szemöldök ecset.GYAKRAN SZINTETIKUS SÖRTE : Nem szórnak, a kegyetlenség-ingyenes sörte, amely akkor készült, puha, szintetikus szálak, strapabíró kezeli, akkor az érzés a bőrön használva ezeket a szem smink keverési kefe.MAGAS MINŐSÉGŰ KEZELI:Tartós kezeli készült prémium műanyag, nem lesz könnyű, hogy törött a csatlakozó alumínium ferrules szorosan.MINDIG NÉZD MEG a LEGJOBB :Logiverl 11 db szem smink kefék, hogy a tökéletes megjelenés minden alkalomra.A LEGJOBB SZOLGÁLTATÁS Logiverl : Ha a smink ecset van probléma, de nem elégedett vele, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba először az ügyfélszolgálati Csapat megoldja a problémát gyorsan, hatékonyan.MEGJEGYZÉSEK : az első használat Előtt, kérjük, mossuk az ecsetet alatt hideg vízzel 2 percig, majd lehetővé teszi, szárítás természetesen bármilyen szellőző helyiségben használható.Ez, hogy távolítsa el a kémiai maradék a gyártási folyamat.Logiverl 11 DARAB SMINK ECSET KÉSZLET TARTALMAZZA : 1*Ventilátor Ecset 1*Arc Lapos Ecset 1*Púder Ecset 1*Blush Brush 1*Pricise Ecset 1*Közepes Szemhéjpúder Brush1*Nagy Szemhéjpúder Brush1*Szög Szemhéjpúder Ecset 1*Részlet Ecset 1* Szög Szemöldök Ecset 1* Ajak Ecset, Hogyan kell tiszta Logiverl 11 darab smink ecset készlet : 1. Futtassa a sörte ecset alatt meleg folyóvíz. 2. Tegyen egy kis mennyiségű gyengéd sampon a szőrt, majd kössük be a fény, a habja. 3. Öblítse le a szőrt alaposan, folyó víz alatt.Észre fogja venni, hogy a vízben, így a kefe sötétített a régi smink. 4. Az öblítés folytatása, amíg nem színű marad az ecset. 5. Lehetővé teszi az ecset, hogy a levegőn megszáradni.A csomag tartalmazza : A készlet 11 db profi smink ecset készlet .


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval