• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Bluetooth illóolaj Diffúzor az Aromaterápiás Olajok, Nebulizing Diffúziós Rendszer, Illat, Diffúzor, Hideg-Levegő Diffúziós Illat Air Gép, Gyógyfürdő, Otthon, Irodában (Ezüst)

Bluetooth illóolaj Diffúzor az Aromaterápiás Olajok, Nebulizing Diffúziós Rendszer, Illat, Diffúzor, Hideg-Levegő Diffúziós

 
HUF 44548.65

Elérhetőség
Rendelhető

???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????? : Diffúz az illóolajok könnyen, az elegancia, a BT haza diffúzor.Rendkívül halk, de erős, ez az illóolaj diffúzor megőrzi integritását az illóolajok nyújt minőségi illat, a stílus, a nappaliban, a hálószobában vagy kis irodai. ????????????????-???????????? ???????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? : A diffúzor használ hideg-levegő technológia diffúzió, hogy kiadja a nano-részecskék a levegőbe, hogy maga mögött hagyja nincs maradék.Ez a technológia megőrzi integritását, az aroma, illóolajok, így a legtöbb olfactive, illetve terápiás ellátások, fűtés nélkül, párolgás, vagy hígítás az olaj a víz vagy alkohol. ???????????????????? ???????? ???????? : Kiterjed akár 1000 négyzetméter. ???????????????????????? ???????????????????????????????? : 120 ml. (mellékelve) (illat nem tartalmazza). ???????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????????? : Kihasználva a Bluetooth, majd a nebulizing technológia kiadás apró nano-részecske a levegőbe, a BT létrehoz egy finom, következetes illatos környezetet.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval