• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Számítógép Csukló, Könyök Pad, Creatiee Prémium Memória Pamut Asztali Billentyűzet Kar Többi Támogatás Mat Office Asztali Működő Szerencsejáték - Kevesebb Fájdalom a Könyök(Hosszú Méretű, 7.9 x 31.5 inch)

Számítógép Csukló, Könyök Pad, Creatiee Prémium Memória Pamut Asztali Billentyűzet Kar Többi Támogatás Mat Office Asztali Működő

 
HUF 2077.65

Elérhetőség
Rendelhető

【Prémium & Puha】Puha, légáteresztő pamut felső, vastag, magas sűrűség, nyomás memória pamut tervezés, tartós, kényelmes.Erős a víz felszívódását, a kéz meleg, száraz. 【Korszerűsített Megvastagodása, valamint Anti-slip Bázis】Magas minőségű gumi bázis oldalán nyújt megbízható tapadás, hogy megakadályozza a felesleges csúszás közben használja, ragadós pad elleni védelem biztosítása csúszás. 【Hosszú méretű Változat】7.9 x 31,5 cm(20x80cm), mint a normál méretű, a korszerűsített könyök párna elég hosszú ideig billentyűzetek, vagy az asztali. 【Enyhíteni Csukló/Könyök Nyomás】8 óra munka plusz 4 óra szórakozás, a könyök, a keze pedig nagyon fájdalmas.Adj nekik egy relax and care által pihen velük a billentyűzet, a memória hab matrac.Biztosítani tökéletes védelem a munkahelyén vagy otthon a számítógép, munkaállomás. 【Iroda & Home Szükséges】Alkalmas a hosszú munkaidő, az irodában, számítógép asztal, billentyűzet pad, fekszik, alszik pad, haza napi használat, irodai asztal, játék, szórakozás stb.Biztosítani puha, meleg érintse meg a könyökét, csukló, az összes idő.Szintén a könyök párna tökéletes a diákok, hogy enyhíti a fájdalom a könyök.Az Irodai Dolgozók.Diákok.Az Otthoni Felhasználók Számára.Játékosok.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval