• Kedvezménnyel
  • Újszülött
HLMSKD 62 1 Precíziós S-2 Csavarhúzó Készlet Egyedi Nyitva Gombot az Otthoni Elektronikai DIY Javítás

HLMSKD 62 1 Precíziós S-2 Csavarhúzó Készlet Egyedi Nyitva Gombot az Otthoni Elektronikai DIY Javítás

 
HUF 20682.00

Elérhetőség
Rendelhető

Anyag : Rozsdamentes Acél.Tartós, nagy pontosságú.Könnyű, tartós használat.Multi Eszközök, különböző méretű, minden igényt kielégít.Nyissa meg az elektronikus készüléket, egyszerűen ez az eszköz beállítása.Anyag : Rozsdamentes Acél.Tartós, nagy pontosságú.Könnyű, tartós használat.Multi Eszközök, különböző méretű, minden igényt kielégít.Nyissa meg az elektronikus készüléket, egyszerűen ez az eszköz beállítása.Termékleírás : Anyaga : Rozsdamentes Steel Size : 210*133*38.5 mm Usage : lakásfelújítás Tools Feature : Multi-használt Screwdriver Package Tartalmazza : 1 x Csavarhúzó set Note : 1. Csak a fenti csomag tartalma, egyéb termékek nem szerepelnek.2. Ez a kézi mérés, lehet, hogy 1-2 cm a tolerancia.3. Mert a monitorok nem kalibrált ugyanaz, a színek, a képeken szereplő jelenik meg a számítógép monitor is kissé más.Remélem, hogy értem!Emlékeztetni : Miután megkapta a csomagolás, kérjük, ellenőrizze a csomagolás, a termék gondosan.Ha a fogadott tétel hibás, vagy bármilyen kérdése van, kérjük, forduljon hozzánk e-mailben, hogy oldja meg a problémát.Válaszolni fogunk a lehető leghamarabb, de mindent megteszünk, hogy megfeleljen az ön igényeinek!Szürke bársony Belső Kivehető Párna ,védi az órák por, karcolás, törés;.


A specifikáció

Material:
Stainless Steel
Size:
210*133*38.5 mm
Usage:
Home Improvement Tools
Feature:
Multi-used Screwdriver
Package Included:
1 x Screwdriver set :
1. Only the above package content, other products are not included. :
2. It is manual measurement, there may be 1-2cm tolerance. :
3. Because the monitors are not calibrated the same, the colors of the items in the photos displayed on the computer monitor may be slightly different. I hope to understand! :
Remind:
After receiving the packaging, please check the packaging and the product carefully. If the received item is defective or has any questions, please contact us via email to resolve the problem. We will reply as soon as possible and do our best to meet your needs! :
Gray velvet Interior with Removable Cushion ,protects your watches from dust, scratching and breaking; :

Vásárláskor megadott áruval