• Kedvezménnyel
  • Újszülött
5db Mágneses Elhelyezése Csavarhúzó Bit - Ph2 Anti-Slip Bit Készlet, Faipari Csavar, Hex Szár, Elhelyezése Kicsit Tétel Fejét... (50mmBits)

5db Mágneses Elhelyezése Csavarhúzó Bit - Ph2 Anti-Slip Bit Készlet, Faipari Csavar, Hex Szár, Elhelyezése Kicsit Tétel Fejét...

 
HUF 1348.65

Elérhetőség
Rendelhető

☎ [Pontos Helymeghatározás] - Ezeket a biteket segítsen megoldani a csavart pontosan a helyén van, nem kell aggódni imbolyogva, vagy félrevezetés.A folyamat felgyorsítása a kanyargó csavart, így hatékonyabb munkát, könnyen!. ☎ [Mágneses & csúszásmentes] - A mágneses, csúszásmentes tervezés lehetővé teszi, hogy a csavar, hogy csatolja a kicsit nem esik le, hogy a munka könnyebb, a könnyed. ☎ [Erős, Tartós] - Készült erős króm-vanádium acél, amely kopásálló, tartós, magas keménységű.Alkalmas a gipszkarton, faipari testület, száraz falra, majd több. ☎ [Korlátozza A Csavart Mélység] - Mágneses gallér design korlátozza a penetráció a csavarokat, hogy a fórumon, illetve megakadályozza, hogy a kárt a falak vagy táblák megcsavarva csavarok túlságosan.Hogy a munka gondtalan. ☎ [Széles Kompatibilitás] - széles Körben kompatibilis elektromos csavarhúzó kézi csavarhúzó, elektromos fúró, kézi fúró, stb. az egyszerű csavar, telepítés, eltávolítás.Megfelelő karbantartás, telepítés, felszerelés, lakberendezés ipar.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval