• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Tyseam Lézer BoreSighter Unalmas Látvány, kit Több Kaliberű, Lézer Látvány, hogy a Kapcsoló Gomb a .177 kell .12GA Kaliberű Puska, Pisztoly, valamint Felméri, 2 garnitúra Elemet (Piros)

Tyseam Lézer BoreSighter Unalmas Látvány, kit Több Kaliberű, Lézer Látvány, hogy a Kapcsoló Gomb a .177 kell .12GA Kaliberű

 
HUF 10165.50

Elérhetőség
Rendelhető

【Szuper Vörös Lézersugár】 : Bocsátanak ki, Vörös lézersugár, amely a pontos hivatkozást az ön számára, hogy gyorsan, pontosan nullázás a fegyvereket, megmentettem az idő pedig pénz nélkül lőszer( Class IIIB lézer, kevesebb, mint 5m W ). 【12 Korszerűsített Adapterek】 : Gyere 12 adapterek illik 0.117, hogy 12 GA kaliberű pisztoly, puska, shootguns vagy teleszkóppal.Csak pár perc a hatálya alá. 【Magas Minőségű Anyag】 : Elfogadja a legújabb lézeres elektronikus alkatrészek & kiváló fém.Tyseam lézer unalmas látvány készlet, amely jelentősen javítja a pontosságot, hogy a tükrök, hogy lőszert tűz. 【Hosszabb Akkumulátor-élettartam】 : Jön a 2 korszerűsített CR2 elemeket, amelyek hosszabb élettartam, mint a többi. 【, Amit kapsz】 : 1 * lézer unalmas látvány, 2 * 800m Ah CR2 Akkumulátorok, 12 * Adapterek (fit 0.177, hogy 12 GA Kaliber),1 * Csavarhúzó,1 * Utasításokat.Műszaki adatok : Lézer Látvány Unalmas Látvány készlet Anyaga : Prémium Alumínium Lézer hullámhossz : 630-680nm Max.Kimeneti Teljesítmény : <5m W Lézer Osztály : III Lézeres Szín : Zöld vagy Piros Súly : 38g / 1.33 oz Teljesítmény : CR2 Akkumulátor, Hogyan kell használni? 1. Válassza ki a megfelelő méretű adapter a hordó. (fit 0.177, hogy 12 GA Kaliber) 2. Használd a csavarhúzót, hogy erősen a csavart az adapter.Csak, hogy a méret jó, hogy fix a hordó. 3. Majd a lézeres egység a pisztoly csöve. 4. Ha meg nem nyomja a kapcsoló gomb, egy csomó Zöld sugár kerül kibocsátásra, a fegyvert unalmas.A csomag Tartalmazza : 1 x Piros Lézer Unalmas Sighter 1 x Csavarhúzó, 1 x használati útmutató 2 x CR2 Akkumulátorok 12 x Furat adapterek (fit 0.177, hogy 12 GA Kaliber) Figyelmeztetés : Ne unalmas látvány lézer mutató távol a szemed.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval