• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Biztonsági Borotva, Férfi Borotva, Borotválkozó, Vintage Stílusú Pontos Sima, Biztonságos, Tartós, Csúszásmentes Ergonomikus kialakítású Kézi Borotva Borotva Szakáll Dupla Széle Borotva Férfi Borotva a Borotválkozás (Ezüst)

Biztonsági Borotva, Férfi Borotva, Borotválkozó, Vintage Stílusú Pontos Sima, Biztonságos, Tartós, Csúszásmentes Ergonomikus

 
HUF 1578.15

Elérhetőség
Rendelhető

Ez a biztonsági borotva gyönyörű design ideális, praktikus ajándék a barátok meg a család.Alkalmas fodrász üzletek, fodrászat vagy személyes használatra.Készülj fel egy borotválkozás egy megnyugtató, jó érzés.Ez a biztonsági borotva rendelkezik meghosszabbított, ergonomikus design, kényelmes fogás, borotválkozás élményét.Hagyja, hogy a borotválkozás már nem unalmas, meg fáradt is!.Ez a biztonsági borotva fogad el, mosható, valamint csúszásmentes kialakítása, amely könnyen markolat jobb borotválkozás folyamat.Az ergonomikus design sokkal jobban illik a bőrt, csökkenti a terheket, a csukló, a betegek ízületi gyulladás.Ez a biztonsági borotva készült prémium cink ötvözet anyag, amely erős, tartós, hosszú élettartam.Biztosítja kedves, közeli, sima borotválkozás.Ez a biztonsági borotva kétszemélyes szélén biztosít sima, pontos borotválkozási élmény, biztonságos, nem irritáció bőr.Most, készítsen egy meglepetésem a barátja, apja, férje, testvére!.Szolgáltatás : 1. Double Edge : Ez a biztonsági borotva kétszemélyes szélén biztosít sima, pontos borotválkozási élmény, biztonságos, nem irritáció bőr. 2. Magas élettartam : Ez a biztonsági borotva készült prémium cink ötvözet anyag, amely erős, tartós, hosszú élettartam. 3. Csúszásmentes Tervezés : Ez a biztonsági borotva fogad el, mosható, valamint csúszásmentes kialakítása, amely könnyen markolat jobb borotválkozás folyamat. 4. Ergonomikus Fogantyú : Ez a biztonsági borotva rendelkezik meghosszabbított, ergonomikus design, kényelmes fogás, borotválkozás élményét. 5. Ideális Ajándék : Ez a biztonsági borotva gyönyörű design ideális, praktikus ajándék a barátok meg a család.Specifikáció : Elem Típus : Biztonsági Penge Anyaga : Cink Ötvözet Csomag Lista : 1 x Biztonsági Borotva.


A specifikáció

Item Type:
Safety Razor
Material:
Zinc Alloy
Package List:
1 x Safety Razor :

Vásárláskor megadott áruval