• Kedvezménnyel
  • Újszülött
az iPad 10.2 8./7. Generációs Billentyűzet Esetében tolltartó, Vékony, Könnyű Smart Cover iPad 10.2 inch, Mágnesesen Levehető Vezeték nélküli Bluetooth Keyboard case (iPad 10.2, Kék)

az iPad 10.2 8./7. Generációs Billentyűzet Esetében tolltartó, Vékony, Könnyű Smart Cover iPad 10.2 inch, Mágnesesen Levehető

 
HUF 9448.65

Elérhetőség
Rendelhető

★【Kompatibilitási】Tervezett Új i Pad 8. Geneartion 10.2 2020-Ig (típusszám : A2270 A2428 A2429) 7. Generációs i Pad 10.2" 2019 (típusszám : A2197 A2200 A2198).Kérjük, ellenőrizze, hogy a modell száma a vissza a tabletta vásárlás előtt. ★【Levehető Bluetooth Billentyűzet】 kombinációja egy levehető a billentyűzet védő esetekben 2, 1. A levehető a billentyűzet lehetővé teszi, hogy távolítsa el az ipad billentyűzet az esetben, ha nem használja.Billentyűzet kompatibilis i OS, Android, Windows 3 típus, elegáns, kényelmes, tökéletes a mindennapi használat vagy az utazás. ★ 【A tolltartó&Hosszú Készenléti Idő】 : Beépített Apple-Ceruza, toll tartó, kényelmes, tárolni, illetve szállítani,támogatja a párosítás az Apple Ceruza i Pad, valamint a vezeték nélküli töltés funkció.Díj 3 órát dolgozik, 100 óra, készenléti idő ipad billentyűzet esetben nem kell aggódnia, hogy a töltés, ha utazik dolgozni.Élvezze a gépelés szórakozás. ★ 【Multi-function】 : Három horpadást esetében támogatják a tablet 3 különböző betekintési szög fekvő módban módosíthatja a kijelző kényelmes helyzetben, hogy állítsa be több betekintési szög.Beépített mágnes.Az auto-stop funkció, automatikus alvó funkció, amely automatikusan alszik, felébred az i Pad megnyitásával, valamint az ügy lezárását.Csökkenti az energiafogyasztást, valamint kiterjed az i Pad az akkumulátor élettartamát. ★【Nagy védelmet minden】:A pontos kivágások az i Pad Esetében lehetővé teszi a könnyű hozzáférést biztosít az összes port, kamera, hangszóró, fejhallgató jack, hangerőszabályozó.így élvezheti a készüléket anélkül, hogy távolítsa el az ipad billentyűzet az esetben Az i Pad esetben teljes edge lefedettség, valamint nagy védelmet i Pad ( ide Nem értve az apple ceruza).az i Pad 4. Generációs/i Pad 8 Generációs Billentyűzet Esetében tolltartó, Vékony, Könnyű Smart Cover az i Pad 4 10.9 /i Pad 8 10.2 inch, Mágnesesen Levehető Vezeték nélküli Bluetooth Keyboard case.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval