• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Belső Hex-Meghajtó Csésze Pont Csavarok, Kivitelezhető Stabil állítócsavarok Kit Cserélje ki a világítótestet(2806-0005-0004)

Belső Hex-Meghajtó Csésze Pont Csavarok, Kivitelezhető Stabil állítócsavarok Kit Cserélje ki a világítótestet(2806-0005-0004)

 
HUF 1483.65

Elérhetőség
Rendelhető

Frissítést Helyettesíti : Ez a beállítás csavaros lehet használni, hogy a frissítés, majd cserélje ki a rögzítőcsavarokat, például a kilincsek, csaptelepek, lámpák, stb.Széles Alkalmazások : Alkalmas kilincsek, csaptelepek, lámpák, gombok, vízvezeték, valamint egyéb kisebb javítások körül üzletek, garázsok, vagy otthonukban.A megvalósíthatóságot : A rögzítő csavart lehet használni, hogy csatlakoztasson két részből áll, játszani egy jó rögzítő hatása, elsősorban axiális elhelyezése.Egyszerű Használat : A beállított csavar készlet tartalmaz egy kis méretben, így könnyen cserélje ki a hiányzó vagy sérült rögzítőcsavarokat.Magas Minőségű : A csavarok rozsdamentes acélból készült, amely a rozsda ellen védett, korrózióálló, nem sorja, valamint a cég.Szolgáltatás : 1. A megvalósíthatóságot : A rögzítő csavart lehet használni, hogy csatlakoztasson két részből áll, játszani egy jó rögzítő hatása, elsősorban axiális elhelyezése.2. Magas Minőségű : A csavarok rozsdamentes acélból készült, amely a rozsda ellen védett, korrózióálló, nem sorja, valamint a cég.3. Egyszerű Használat : A beállított csavar készlet tartalmaz egy kis méretben, így könnyen cserélje ki a hiányzó vagy sérült rögzítőcsavarokat.4. Széles Alkalmazások : Alkalmas kilincsek, csaptelepek, lámpák, gombok, vízvezeték, valamint egyéb kisebb javítások körül üzletek, garázsok, vagy otthonukban.5. Frissítést Helyettesíti : Ez a beállítás csavaros lehet használni, hogy a frissítés, majd cserélje ki a rögzítőcsavarokat, például a kilincsek, csaptelepek, lámpák, stb.Specifikáció : Elem Típus : Állítsa be Screw Material : Rozsdamentes Acél Csomag Lista : 200 x Meghatározott Screw Note : Mérkőzés a megfelelő méret használat előtt.


A specifikáció

Item Type:
Set Screw
Material:
Stainless Steel
Package List:
200 x Set Screw :
Match the right size before use :

Vásárláskor megadott áruval