• Kedvezménnyel
  • Újszülött
GVIEWIN iPhone 13 Pro Max Esetben, Fém Állvány, [3 Módon Álljon] Márvány Slim Fényes Ütésálló Védő Nők Tartós, Kemény hátlapot 6.7 Hüvelyk 2021 (Romantikus Lila)

GVIEWIN iPhone 13 Pro Max Esetben, Fém Állvány, [3 Módon Álljon] Márvány Slim Fényes Ütésálló Védő Nők Tartós, Kemény hátlapot

 
HUF 3103.65

Elérhetőség
Rendelhető

[Kompatibilitási] Ez NEHÉZ ügy CSAK kompatibilis i Phone 13 Pro Max 6.7 inch (2021 Kiadás).A méret adott, így csak akkor használja, kompatibilis i Phone 13 Pro Max vásárlás előtt!!. [Stabil & Funkcionális 3 Módon Álljon] Szabad a kezét, hogy élvezheti/tárgyalás/tanulás/Face Time stb által könnyen, szabadon közötti váltás függőleges, vízszintes, állítható látószög. [Tökéletes Fitt & Slim Profil] Ebben az ügyben, kitámasztó ez a vékony, mégis erős, majd egy elegáns márvány felületen is könnyű fogást.Akkor ül szorosan a smartphone anélkül, hogy túl terjedelmes a zsebében.A stand a helyére nem pattan, amikor teljesen lezárni. [Vezeték nélküli Töltés Barátságos] Ez a karcsú illeszkedő telefon esetében lehetővé teszi a vezeték nélküli töltés eltávolítása nélkül az ügyet (mindketten a stand, valamint az esetben a töltés platform, tartsa a telefont a középen töltővel töltés közben). [Nos-beépített & Teljes Védelmet] Pontos kivágás biztosítja, könnyű hozzáférést biztosít az összes gomb, funkciók.Prémium anyagok nyújt kiváló teljesítményt ujjlenyomat-bizonyítja, karcolás-bizonyíték and drop védelme a telefon.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval