• Kedvezménnyel
  • Újszülött
11 így kerékpár Chang-S-Q-Rámpák Kis Rámpák, Könnyű Műanyag Step Mat Hivatal Hálószoba Küszöb Rámpa Csúszásmentes Hordozható Step Mat Magasság: 3CM/5CM Menetkész Rámpák (Szín : Fekete, Méret : 47.5153 CM)

11 így kerékpár Chang-S-Q-Rámpák Kis Rámpák, Könnyű Műanyag Step Mat Hivatal Hálószoba Küszöb Rámpa Csúszásmentes Hordozható

 
HUF 12690.00

Elérhetőség
Rendelhető

▶Tulajdonságok : készült, magas minőségű anyagok, tartós, a különböző magasságokba.A felület mesterségesen dombornyomott, valamint az anti-slip hatást fokozza. ▶Lehet kombinálni a hosszúságú lesz, többféle magasság lehetőség, mindig van egy neked;. ▶Tervezési koncepció : Nála a fény, használatra kész, élénk színek, gyönyörű, gyakorlati;. ▶Felület csúszásmentes textúra design megnövekedett súrlódás, valamint a nagyobb biztonság érdekében.Alkalmazható jelenetek : parkoló, kórház, családi létra, gyári anyagmozgató, lépcsők, szállodák, bevásárlóközpontok, valamint más területeken végig az utcán. ▶ Kérjük, figyelmesen az intézkedés a szükséges méret a vásárlás előtt, hogy elkerüljük a nem megfelelő mérete befolyásolja a használatát;.Multi-function step pad, hogy segítsen mászni felfelé★ Termék méret : 47.5*15*3 CM , 48*17*5 CM★Anyaga : műanyag★Szín : Fekete★a design A kártya foglalat kapcsolat stabilabb, a felület egy gyémánt alakú kialakítás növeli a súrlódást, majd játssz egy jó csúszásgátló hatás★ Könnyen hordozható, közlekedés, lehet helyezni a hátsó doboz, levehető, nem károsítja a gumik★Ingyenes splicing, bármilyen kombinációban hossza, kényelmes kombináció, könnyen hordozható★ Termék Leírás : Ez a termék kézzel készül, lehet, hogy a folyamat hibák, kérem, értse meg - előnyök : képes megvédeni a gumikat autók;★Alkalmazandó : utak, lépcsők, lakosok, kisboltok, szálloda, garázs, parkoló, bejárat, bevásárlóközpontok, közúti fogak, gyárak, illetve egyéb területek végig az utcán, kényelmes járművek be, majd kilép. - Megjegyzés : Kérjük, vásárolja szerint a mérési feltételekprompt1. Használjuk nemzetközi logisztika, a termékek általában kell 15-25 nap, hogy a hajó, ha több, mint 30 nap, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi segít megoldani a problémát a lehető leghamarabb;2. A manuális mérési hiba, hogy ez a termék 1-2 cm.Ennek a terméknek nincs egyéb alkatrészek.Néhány hiba miatt előfordulhat, hogy elegendő fény.Ez nem minőségi kérdés;küldetésünk★★ Fogjuk megfelelően, a csomag minden egyes termék.Ha bármilyen sérülés a szállítás során, akkor kérjük lépjen velünk kapcsolatba, mi ellenőrzi, majd vegye be, amint lehetséges!★★ Bármilyen akadály tér, ez a lejtő pad nagyon praktikus, használható leküzdeni az akadályokat, akkor is megóvja a gumikat, illetve autók.Meg fogjuk védeni az érdekeit, az ügyfelek, üdvözöljük vásárolni!.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval