• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Kobe Bryant 1996 Eredményjelző #185 ÚJONC Kártya új Állapotban! A Los Angeles Lakers Jövőbeli Hall of Famer! Szállított Ultra Pro Top Loader!

Kobe Bryant 1996 Eredményjelző 185 ÚJONC Kártya új Állapotban! A Los Angeles Lakers Jövőbeli Hall of Famer! Szállított Ultra

 
HUF 6743.25

Elérhetőség
Rendelhető

Kobe Bryant 1996 Eredményjelző #185 ÚJONC Kártya új Állapotban!A Los Angeles Lakers Jövőbeli Hall of Famer!Szállított Ultra Pro Top Loader!Nézd meg a Csodálatos Árakon és Nagy a választék a Gyári Lezárt Dobozokban, Készletek, valamint a Kislemez MLB, NFL, NBA, NHL, Foci & Sokkal Több!Nekünk is van egy ÓRIÁSI a választék a BCW, illetve az Ultra Pro Kellékek!Ráadásul biztos, hogy nézd meg a Szuper Népszerű Csodálatos Beckett GGUM HITELES a JÁTÉK HASZNÁLT, EMLÉKTÁRGYAK, OSZTÁLYOZOTT Kártyákat!Nézd meg a Kártyákat, hogy Michael Jordan, Mickey Mantle, Lebron James, Kobe Bryant, Cal Ripken, Mark Mc Gwire, Dave Beckham, Elvis Presley & Több!Keresés - BECKETT GGUM lenne beégés, hogy megtaláljuk ezeket a Nagyszerű Osztályozott Játék Használt Emléktárgy-Kártyát!.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval