• Kedvezménnyel
  • Újszülött
LNONLS 2 Csomag Eredeti OEM Vissza a Hátsó Kamera Üveg Lencse Csere LG Stylo6/Q730 a Ragasztó, Javítás Toolkit (Minden Fuvarozó)

LNONLS 2 Csomag Eredeti OEM Vissza a Hátsó Kamera Üveg Lencse Csere LG Stylo6/Q730 a Ragasztó, Javítás Toolkit (Minden Fuvarozó)

 
HUF 1198.80

Elérhetőség
Rendelhető

OEM Minőség100% Eredeti, Új, tökéletes vissza a hátsó kamera üveg lencse csere LG Stylo6/Q730 MS/Q730 CS/Q730 AL/Minden olyan légi Fuvarozó számára. 3 M ERŐS KÖTELÉK RAGASZTÓ-Gyere eredeti erős 3 M öntapadó matrica.Egyszerű TelepítésPontos LG Stylo6 hátsó kamera, üveg csere, használt rész Cserélni a törött, sérült rész!Javítási utasítás nem tartalmazza.Sokan vannak a kapcsolódó videók a You Tube-on a referencia.Javítás, sikeresen, ha óvatos vagy pedig beteg.Észre .. Kérlek, legyünk óvatosak, ha változtatni a régi kárt kamera üveg lencse foglalkozni a törött üveg a megfelelő módon.Nincs utasítás a csomagban.ha az első alkalom, hogy ezt a munkát javasoljuk,hogy nézd meg a kapcsolódó videót az internet (segít a DIY simább).Ne aggódj túl sokat, van tartalék alkatrészek,abban az esetben, ha nem az első alkalom!.Kiváló minőségű termék, amelyet LNONLS : Minden alkatrész gondosan ellenőriztük, a szállítás előtt, a Tétel Raktáron!Biztosítunk egy év garancia ez a tétel.Küldhetünk új vagy teljes vételárat szerint a döntés.Vadi új Hátsó Kamera Üveg Lencse LG Stylo6 . 1.100% Új OEM minőség-hátsó kamera üveg. 2.Nagyon erős ragasztó bond extra tartani,speciális kamera lencse-javító eszköz, amely a javítás sokkal könnyebb. 3.Cserealkatrész törött/sérült a kamera üveg.a csomag Tartalmazza : 2 x hátsó Hátsó kamera objektív üveg csere előre telepített ragasztó LG Stylo6. 1 x Fekete tweezers1x Kék Javítás Knife1x Tiszta Alkohol Törölje 1x SIM-Kiadás Pin biztosítunk 24 órán belül gyors választ, 30 Napos Pénz Vissza.Ha nem vagy 100% - ig elégedett a termékkel ,kérjük esett, lépjen kapcsolatba velünk lesz az öröm, hogy téged szolgáljon.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval