• Kedvezménnyel
  • Újszülött
Lábát rögzítő Lemezek, OSGP 5/16 Bútorok Lába Melléklet T-Lemezek Ipari erősségű Kanapé Lábak Akasztóval, Csavar, Csavarok, Erősíti a Gyenge Bútor Javítás Sérült Kanapé, Kanapé, Szék, 4 db(Ezüst)

Lábát rögzítő Lemezek, OSGP 5/16 Bútorok Lába Melléklet T-Lemezek Ipari erősségű Kanapé Lábak Akasztóval, Csavar, Csavarok,

 
HUF 668.25

Elérhetőség
Rendelhető

【, Amit kapsz】 Egy beállítja, hogy megoldja a problémát.Az összes szükséges alkatrész, 4 db kanapé lábát rögzítő lemezek; 4 db 5/16" fogas csavarok; 4 db 5/16" női átalakítók; 16 db csavar adapter 5mm unthreaded lyukak. 【Tökéletes Ház Segítő】Nem több, remegő lábak OSGP az asztal lábát konzol, a bútorok lába mellékletet lemezek tervezték kapcsolódó lábát, hogy új, vagy sérült, kanapék, kanapé, székek, törökök stb.Használhatja a lábát rögzítő lemezek erősítése, illetve a javítás a bútorokat. 【Tartós, Kiváló Minőségű】Elfogadja ipari termelési szabványok készült, erős prémium fém rögzítő lemezek, tartani tudja a bútorokat, valamint meghosszabbítja az életet a padon, kanapé, szekrény, kisasztal, majd oszmán. 【, Így Könnyen Telepíthető】Nem kell vásárolni kompatibilis fogas csavarok, vagy bármely más, csavarok, minden amire szükséged van egy csavarhúzó segítségével a szerelőlap, hogy csatolja a lábát, hogy egy új, vagy sérült bútorok, rögzítse a rögzítő lemez a mellékelt csavarokkal. 【Széles körű Alkalmazását】A rögzítő lemezek illik a legtöbb típusú bútorok, használata szerelőlap, hogy csatolja a lábát, hogy új vagy sérült bútorok.Az erős fém rögzítő lemezek fogja fel a bútorok nos, kanapé, fotel, kanapé, székek, törökök, pad, szekrény, a végére táblázat kocsit stb.


A specifikáció

Vásárláskor megadott áruval